Texte de dragoste
» Citate de dragoste » Link-uri
Felicitari
» Toate categoriile » Iubire » Flori » Animale » Fara tine » Valentine's Days » Martisor » 8 martie » Paste » Craciun
Horoscop
Prieteni
» Cautare avansata » Vreau si eu
PublicitateFie ca Lumina Sfanta

      Fie ca Lumina Sfanta a acestei mari sarbatori sa-ti calauzeasca pasii, sa iti aduca sanatate si fericire care sa dainuie vesnic in preajma ta! Un Paste fericit alaturi de cei dragi!

Autor:
Acest articol a acumulat: 10162 puncte
de la 2504 vizitatori
Cota:
 

Apasa pe o inimioara pentru a vota.
Participa si tu la concurs
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
frumos
este super k lumea, shi sper k cel ce va primi aceasta urare de Pashti sa fie la fel de incantat k je
e beeeeeeeeeeeeeeton
Si tie celui care ai trimis acest articol.... fie ca Dumnezeu sa iti aduca numai bucurii si fericire.Splendid !!!
E super tare imi plac la nebunie aceste mesaje si pe aceasta cale le doresc un PASTE FERICIT plin de caldura sufleteasca si sanatate di9n belsug tuturor
Frumoasa URARE...sa traiask 1000 de ani cel care a pus acest articolul...si PASTE FERICIT!!! all
e foarte ok urarea imi place mult.felicitari celui care a scriso.un paste fericit tuturor
e super misto
finutz ,
e super frumos. ______________________$$$$$$ _____$$$$$$$$________$$$$$$$ ____$*$$$$$$$$$_____$$$$$$$ ___$$$$_$$$$$$$$____$$$$$$$ ___$$$___$$$$$$$$$__$$$$$$ ____$________$$$$$$_$$$$$ ________________$$$$$$$$ _____________$$$$$$$$$$$ __________$$$$$$$$$$$$$$ ________$$$$$$$$$$$$$$$$$ _______$$$$ $$$$$$$$$$$$$ ______$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ _____$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ ______$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ _______$$$$$$$$$$$$$$$$$ ___________$$$$$$$$$$$$ __________$$$$$$$$$$$$$$ PAŞTE FERICIT!!! VINE IEPURAŞUL
bun
andruta_blonduta
andruta_Blonduta@yah oo.com
mda..e ceva de capu lui:P... Paste fericit tuturor ;) :*
Intreaga crestinatate isi primeneste, in aceasta saptamana, a Patimilor, trupul si sufletul pentru a primi in curatenie Invierea Domnului. Dumnezeu ne-a daruit un univers de ale carui minunatii sa ne bucuram deplin. Dumnezeu ne-a dat viata sa traim si pentru altii, Dumnezeu ne-a dat suflet si constiinta pentru a iubi, pentru a ne bucura, pentru a impartasi bucuria cu cei asemenea noua, pentru a sluji luminii si binelui. Va doresc cu ocazia acestor sfinte sarbatori sa va regasiti sufletul dumnezeiesc, sa gasiti calea spre fericire si sa pasiti in lumina Binelui. Hristos a inviat!
raluca
raluk15_bv
sunt super faine.un Paste fericit plin de caldura si fericire tuturor.
Numai bun pt Paste....:)))) asa k Paste Fericit....si Hristos a inviat :P :*
shmen :)
Sa'i dea Dumnezeu sanatate,intelepciune,putere si tot ce isi doreste Celui ce a scris acest articol
robotel

Nu sta in anonimat spune-ti parerea:
Nume
Opinie

email:
Urari de paste- Iisus sa va ierte pacatele
Iisus sa va ierte pacatele, lacrimile Maicii Domnului sa va spele necazurile din suflet!! Paste Fericit!! ...(continuare)
Urari de paste- Liniste sufleteasca,
Liniste sufleteasca, belsug si lumina sa va aduca Sarbatoarea Invierii Domnului. Paste Fericit!!! ...(continuare)
Urari de paste- Bucuria vine
Bucuria vine din lucruri marunte, linijtea vine din suflet, lumina vine din inima fiecaruia! Va urez un PASTE FERICIT ...(continuare)
Urari de paste- Iubeste, iarta,
Iubeste, iarta, cum EL te-a invatat, Crede si uita tot ce-ai indurat. EL ti-e lumina, caci EL te-a creat. Sa nu uitam, numai EL ne-a salvat, HRISTOS A INVIAT Fie ca Lumina Sfanta a acestei mari sarbatori sa-ti calauzeasca pasii, sa iti aduca sanatate si fericire care sa dainuie vesnic in preajma ta! Un Paste fericit alaturi de cei dragi!! ...(continuare)
Urari de paste- Niciodata nu e tarziu
Niciodata nu e tarziu sa iti ceri iertare pentru greselile facute, dar intotdeauna e foarte greu sa ii privesti in ochi pe cei carora le-ai gresit. Acesta este momentul cel mai potrivit pentru a regreta raul facut si pentru a rosti cuvintele: IARTA-MA. „Si ne iarta noua greselile noastre, precum si noi iertam gresitilor nostri”. Vreau sa cer ie ...(continuare)
Urari de paste- Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului
Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate, belsug si bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spirituale si sa va insoteasca pasii pe drumul vietii. ...(continuare)
Urari de paste- Intreaga crestinatate isi primeneste
Intreaga crestinatate isi primeneste, in aceasta saptamana, a Patimilor, trupul si sufletul pentru a primi in curatenie Invierea Domnului. Dumnezeu ne-a daruit un univers de ale carui minunatii sa ne bucuram deplin. Dumnezeu ne-a dat viata sa traim si pentru altii, Dumnezeu ne-a dat suflet si constiinta pentru a iubi, pentru a ne bucura, pentru a i ...(continuare)
 
 
 
Noutati
Newsletter
Publicitatece se cauta

Home | Contact | Forum | Blog | Felicitari | Prieteni | Casatorie

 

http://www.leadpro.ro

search with google
Termeni si conditii de folosire ale acestui site.