Texte de dragoste
» Citate de dragoste » Link-uri
Felicitari
» Toate categoriile » Iubire » Flori » Animale » Fara tine » Valentine's Days » Martisor » 8 martie » Paste » Craciun
Horoscop
Prieteni
» Cautare avansata » Vreau si eu
Publicitate



Alege pagina: 1 2 3 4 5 inainte>  
Scurte Declaratii- DANY TE IUBESC
Te iubesc pentru ca ... imi alungi singuratatea intr-o lume plina si aglomerata.Te iubesc pentru ca, fara tine e greu si nu ma pot regasi.Te iubesc si sunt definitia fericirii eterne.Te iubesc pentru simplele banalitati pe care le faci, te iubesc pentru ca bei apa, pentru felul in care te incalti, pentru felul in care porti diferite obiecte.Te iube ...(continuare)
Scurte Declaratii- Cand tu ai aparut
Cand tu ai aparut in viata mea totul s-a schimbat. Pana atunci nu stiam ce inseamna cu adevarat cuvantul "te iubesc". Tu m-ai invatat sa iubesc, mi-ai aratat ce inseamna iubirea si mi-ai incalzit sufletul cu dragostea ta. Iti multumesc pentru asta si te iubesc din tot sufletul. Acum mi-am dat seama ca nu vreau sa mai pierd vre-un minut fara tine, a ...(continuare)
Scurte Declaratii- Pentru Anto , unica mea dragoste...
 Ooo, cat as sta sa te privesc! sa-ti mangai tamplele usor, cuvinte dulci sa iti soptesc, sa imi dormi la piept. Ma sting usor si mor.. Sa simt suflarea-n parul meu, soptindu-mi cand si cand „Te voi iubi de-acum mereu” cu glasul tau cel bland si dulce... . Sa te simt si sa te-ador. Nu m-as satura vreodata, sa-ti sarut fiecare por. Sa- ...(continuare)
Scurte Declaratii- TU…
Este noapte, tarziu. Peste oras s-a asternut o liniste deplina. Este un cer senin, plin de stele. Privesc pe fereastra, admirand jocul luminilor de pe strada. Insa, gandul imi zboara departe, la noi... Inchid ochii si- mi imaginez ca esti langa mine. Parca iti simt si atingerile, si parfumul. Ma cutremur! Un fior placut imi strabate intr ...(continuare)
Scurte Declaratii- Sti ce e iubirea.....
Iubirea este sentimentul cel mai pur..sentimentul care inalta spre cei mai inalti nori si poate aduce cele mai fericite momente din viata unui om…sa ai parte de iubire inseamna sa traiesti cu adevarat…se spune ca a iubi inseamna a trai si ca un om care nu a iubit niciodata nu a trait….si este adevarat pentru ca iubirea te face sa vezi partea ...(continuare)
Scurte Declaratii- Pentru iubitul meu,Nelu
Sa sti ca imi este greu sa scriu in cuvinte ce simt pentru tine.pur si simplu nu imi sunt de ajuns,vreau doar sa sti ca te iubesc,mai mult decat iti poti inchipui.esti tot ce mi am putut dori,eu sau orice femeie care viseaza la barbatul perfect.Sunt foarte fericita ca te am intalnit esti unicul barbat din viata mea,impliniream mea totala.te iubesc ...(continuare)
Scurte Declaratii- Pentru Vieru Alexandra Gabriela.
Esti singura iubire pe care am cunoscuto cu adevarat. Singura persoana pentru care as face orice in viata asta si ti-as oferi tot ce tu ti-ai dori real sau ireal. Te-am cunoscut cand imi doream sa iubesc, parca pe tine te cautasem tot timpul. Imi scriu iubirea pentru tine intr-o carte ce ti-o dedic acum si ti-o voi dedica mereu. Alexandra. Dragoste ...(continuare)
Scurte Declaratii- Dragostea mea,
Pentru mine esti raza mea de soare ce mi-a luminat strada vietii care incepea sa se scufunde in intuneric, dar asta era inainte sa te cunosc pe tine sufletelul meu. N u credeam k voi ajunge sa iubesc cu adevarat vreodata si ca sageata lui Cupidon imi va atinge inima. Se pare ca ziua copilului (1 iunie 2007 ) mi- a adus cel mai de pret cadou posib ...(continuare)
Scurte Declaratii- Poate
Poate daca nu ai fi fost tu sa ma faci sa rad, sa ma simt iubita, sa simt dragostea…Poate daca nu ai fi fost tu sa ma faci sa plang, sa ma simt respinsa, sa simt durerea…Poate nu as fi stiut ca exista-n lume un sentiment ciudat : amestec de iubire si amaraciune, amestec de iubire arzatoare si-un picur dintr-a eului licoare.Poate nu as fi stiut ...(continuare)
Scurte Declaratii- Te iubesc
Te iubesc logodnicul meu mic. Chiar de ti-am demonstratoto de atatea ori vreau sa iti mai demonstrez inca o data.te iubesc sit e vreau pentru toata viata mea ...(continuare)
Alege pagina: 1 2 3 4 5 inainte>  
 
 
 
Noutati
Newsletter
Publicitate



ce se cauta

Home | Contact | Forum | Blog | Felicitari | Prieteni | Casatorie

 

http://www.leadpro.ro

search with google
Termeni si conditii de folosire ale acestui site.