Texte de dragoste
» Citate de dragoste » Link-uri
Felicitari
» Toate categoriile » Iubire » Flori » Animale » Fara tine » Valentine's Days » Martisor » 8 martie » Paste » Craciun
Horoscop
Prieteni
» Cautare avansata » Vreau si eu
PublicitateAlege pagina: <inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 inainte>  
Poezii de dragoste- Ce sa cred...?
Ce sa cred din vorbele tale? Ce-mi acopera sufletul ca niste petale. Sunt vorbe din izvorul sufletului? Sau doar minciuni pentru amangirea lui? Asta e tot ce am de la tine Cuvinte dulci,care promit iubire, Care atunci cand e furtuna in viata mea, Aduc soarele si-mi incalzesc inima! De ce pe tine te-a ales iubirea Sa ma inveti ...(continuare)
Poezii de dragoste- De ce te iubesc?
Te iubesc pt ca te plac Te iubesc pt ca ma faci sa zambesc Te iubesc pt ca ma intelegi Te iubesc pt ca ma sprijini Te iubesc pt ca ma suporti Te iubesc pt ca ma faci sa tremur Te iubesc pt ca ma gandesc la tine Te iubesc pt ca ma faci sa plang Te iubesc pt ca ma faci sa simt ca traiesc Te iubesc pt ca ma faci sa reactionez Te iubesc cand ...(continuare)
Poezii de dragoste- Declaratie
iti sorb iubirea, din causul palmelor indreptate spre soare iti sorb privirea, din azurul intens al cerului senin iti sorb soapta de iubire, din freamatul padurii seculare iti sorb cuvantul, din susurul raului ce izvoraste din munte ma cobor in abisul iubirii tale, apoi ma-nalt catre stele ...(continuare)
Poezii de dragoste- Sperante
In-aceste clipe de durere Cand inima n-are ce-mi cere Eu Iti voi scrie aceste randuri Sa-mi vezi acum a mele ganduri Si voi incepe ati graii "Cat timp vor fii norii albastrii Cu trup si suflet eu te voi iubii Ca si cum noi 2 unul am fi!" Nu pot sa cred in continuare Ca nu mai esti a me-alinare Sa pot dezvalui ceea ce simt ...(continuare)
Poezii de dragoste- As vrea sa intelegi...
As vrea sa intelegi, ca dragostea ce ti-o port e cartea deschisa din ochii mei, ce tu o poti citii mereu si cu ochii inchisi. As vrea sa stii ca doare, atunci cand ma imbraci cu vorbe reci, cand te intorci trist si pleci. As vrea sa intelegi ca nu tot ce e femeie, doreste alt barbat, si ca nici un juramant de-l meu nu poate fi incalcat..si ...(continuare)
Poezii de dragoste- Am sa te astept mereu, in gradina sufletului meu
Vezi, iubitule, te astept si acum prin gradina sufletului meu,ma plimb, si stau pe banca pe care obisnuiam sa stam candva doar noi doi.Acum daca ma uit mai bine e o ruina, e plina de noroi, gradinii sufletului meu ii lipsesti tu, iubitule, ii lipsim noi doi. Parca este toamna...de o vesnicie, trandafirii nostri albi, au culoarea ruginie...dar p ...(continuare)
Poezii de dragoste- Poveste despre noi
Ai plecat de langa mine Dar nu mi-ai spus nici un cuvant Inima mea plange Spre tine zboara orice gand. Tu esti acum departe Dar unde eu nu stiu Te vreu acum in noapte In inima mea e pustiu. Poate a fost si vina mea Dar nimic nu mi-ai spus Si tot ce-mi doream Dragostea ta s-a dus. Te vreau acum in noapte, aproape Sa-ti simt caldura ta ...(continuare)
Poezii de dragoste- Omagiu iubirii
Sarut urma trupului tau pe asternutul vietii mele Si-ncerc sa ma trezesc usor din somnul cu vise efemere Incerc usor sa ma ridic spre culmi nebanuite Spre vise si dezamagiri sis pre imensa mea iubire In felul meu nespus de omenesc Incerc mereu sa-ti definesc faptura Gresesc si pierd, si ard sit e iubesc Iubitul meu ce grea e despartirea ...(continuare)
Poezii de dragoste- Ai fost...iubirea mea!
Faptele tale mi-au omorat zambetul Acum stau si plang caci mi-ai otravit sufletul Ai distrus un vis frumos si acum.... Iti pare rau ... dar la ce folos!?! Ce a fost ... a fost... De ce ma ranesti cu vorbe reci? Ma minti , ma alinti si apoi imi spui ca pleci Nu-ti pasa pentru ca stii ca ale mele brate te vor primi inapoi oricand Dar ...(continuare)
Poezii de dragoste- Ce sa fac
Ce sa faca inima mea Sa te poate avea? Ce sa fac ca lacrima Sa nu se mai plimbe pe obrazul meu? Ce as putea sa fac? sa aduc dragostea inapoi in viata mea Cum as putea cucerii inimioara ta? caci sufletelu-mi e pustiit De fericire ocolit Spune-mi ingerash ce in zari te perinzi Si iubire tuturor imparti ...(continuare)
Alege pagina: <inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 inainte>  
 
 
 
Noutati
Newsletter
Publicitatece se cauta

Home | Contact | Forum | Blog | Felicitari | Prieteni | Casatorie

 

http://www.leadpro.ro

search with google
Termeni si conditii de folosire ale acestui site.