Texte de dragoste
» Citate de dragoste » Link-uri
Felicitari
» Toate categoriile » Iubire » Flori » Animale » Fara tine » Valentine's Days » Martisor » 8 martie » Paste » Craciun
Horoscop
Prieteni
» Cautare avansata » Vreau si eu
PublicitateAlege pagina: <inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 inainte>  
Poezii de dragoste- L.E.Z (liniste,emotie,zambet)
Indiferenta… doare…mai mult k orice… Un zambet ma face sa zbor… Un sarut m’ar face sa mor… O soapta imi da fiori… O privire ma face sac red K traiesti pentru mine Dar… Viosele nu mi se potrivesc Ma trezesc Si simt… Durere,viata,adevar… Si mai presus de orice Liniste… O liniste apasatoare… O liniste sinistra… In viata mea… Indi ...(continuare)
Poezii de dragoste- Cine a spus ca totul e pierdut !?
Cine a spus ca totul e pierdut !? Vin sa daruiesc inima mea ! atata sange versat in rau, vin sa daruiesc sufletul meu! Nu va fi asa usor, stiu ce se intampla, nu va fi asa simplu cum credeam, Cum sa deschida pieptul ca sa scoate sufletul, O injunghiere de iubire. Luna saracilor, intotdeauna deschisa, vin sa daruiesc inima mea, ca un d ...(continuare)
Poezii de dragoste- Si daca as fi fost un inger
Si daca as fi fost un inger Si daca ai fi fost un inger Si daca mi-as inchipui ca-s un inger Si daca mi-as inchipui ca esti un inger Si daca in ochii tai as vedea un inger? Si daca acel inger te-ar iubi? Si daca in ochii mei ai vedea un inger? Si daca acel inger tu ai fi? Si daca acel inger te va iubi? Si daca tu etern cu el vei fi? Si da ...(continuare)
Poezii de dragoste- Ai fost totul pentru mine
Ai fost totul pentru mine N-am să pot ca să te uit, Mă gândesc numai la tine Şi-mi doresc să te sărut Cele mai frumoase clipe Cu tine le-am petrecut A fost un vis pentru mine Pe care nu pot să-l uit Serile sub clar de lună Ah!…ce mult eu te iubeam Pe când eram împreună Şi vorbe dulc ...(continuare)
Poezii de dragoste- Aşa a fost să fie…..
Chiar dacă-aş vrea acum, Cu tine ca să fiu Tu mă iubeşti, Eu te iubesc Dar ştiu că-i prea târziu Frumoasă eşti şi-ai să rămâi Mulţi ani de-acu în colo Eu te privesc şi văd cum plângi Şi ştiu că am să-ţi duc dorul Dar ce-aş pute ...(continuare)
Poezii de dragoste- De ce… ?!
De ce să plâng, dacă nu vreau? De ce să tac, dacă nu pot? De ce să cred că n-aş putea La tine, iar sa mă întorc? De ce să zic ce eu nu cred? De ce să cred ce eu nu pot? De ce nu pot, dacă nu vreau Din mintea mea ca să te scot? De ce să sper iar în zadar? De ce-aş ...(continuare)
Poezii de dragoste- Aşa va fi mereu …Dragostea
Iubita mea, în seara asta Cu tine-aş vrea s-adorm Să te sărut, să te mângâi, Iar tu, să nu ai somn Să-mi fii alături, şi să-mi spui Cum ştii tu cel mai bine Că mă iubeşti şi-ai vrea să ştii Ce mult ţin eu la tine În braţe-apoi tu să mă s ...(continuare)
Poezii de dragoste- Degeaba
Degeaba-ncerc iubito De mine sa te-apropii Cand tu, cu nepasarea Incerci sa ma acoperi; Degeaba Degeaba crezi, iubito, Ca vorbele-mi sunt goale, Si nu ma crezi cand zic Ca sufletul ma doare Degeaba Degeaba vreau iubito Sa fie cum a fost Cand tu-mi dobori speranta Spunand ca n-are rost Degeaba Degeaba-mi zici iubito Ca’ ...(continuare)
Poezii de dragoste- E ca şi gândul…..
Aş vrea să pot să mai rămân Să te privesc de- aproape Deşi, nu ştiu cum să îţi spun; Căci am să fiu departe, Şi orice gând îmi va veni La tine mă va duce Şi sper că poate într-o zi Viaţa-mi va fi mai dulce Cu toate că frumoasă eşti Şi ...(continuare)
Poezii de dragoste- E tot ce avem
Eu te iubesc pentru ce eşti Tu mă iubeşti pentru ce-ai vrea să fiu Şi chiar de-mi spui că nu mă placi Doar lângă tine mă simt viu De ce să vrem ca să avem Ce n-am avut şi nu putem De ce-ai spera că într-o zi Aş putea fi, cum ţi-ai dori? Mai bine lasă tot a& ...(continuare)
Alege pagina: <inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 inainte>  
 
 
 
Noutati
Newsletter
Publicitatece se cauta

Home | Contact | Forum | Blog | Felicitari | Prieteni | Casatorie

 

http://www.leadpro.ro

search with google
Termeni si conditii de folosire ale acestui site.