Texte de dragoste
» Citate de dragoste » Link-uri
Felicitari
» Toate categoriile » Iubire » Flori » Animale » Fara tine » Valentine's Days » Martisor » 8 martie » Paste » Craciun
Horoscop
Prieteni
» Cautare avansata » Vreau si eu
PublicitateAlege pagina: <inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 inainte>  
Poezii de dragoste- Necunoscut
Incearca sa patrunzi cu privirea Dincolo de fereastra sufletului In departarea infinita. Priveste puritatea aerului Si gandeste-te la mine. Priveste fara sa zaresti ceva Si ma vei simti. Sunt dimineata si noaptea ta. Binecuvantarea aerului Ne-a apropiat cu raze. Gandeste-te la mine Ma vei gasi neincetat in inima ta. ...(continuare)
Poezii de dragoste- Singuratate
Inceputul nu are sfarsit. Nu e corect, dar nici gresit; Asa a fost mereu sa fie, S-asa va fi pana-n vecie. Un suflet vine pe Pamant, traieste viata alergand Caci ea nu sta defel in loc, O viata ai, restu-I soroc. Iar viata trece cum e clipa Si moartea ne repeste-n somn Si sufletele iar adorm. Nu e nimic si totusi e, Un suflet prin in ne ...(continuare)
Poezii de dragoste- Iubire
Inconjurata de imaculate petale de crin imperial, mi-ai oferit ce n-am sperat nicicand. „Sa-mi fii alaturi”- cel mai launtric gand. Răsuna-n galaxie o voce: „Fii binecuvantata, iubire efemera! Opreste-te o clipa! O, incandescenta, cutremuratoare, perfecta sfera!” Tăcerea ne învaluie si buzele-s pecetluite, Iar noaptea…sfetnic bun, rosteste ...(continuare)
Poezii de dragoste- Mereu va fi la fel
Oriunde ma uit prin usi si ferestri,oriunde ma uit,tu nu mai esti Iti simt rasuflarea in spate,aproape,ma uit,dar tu esti departe Ma uit in oglinda,nu-i nimeni acolo care sa ma atinga Aud sunete,simt pasi,genunchii imi tremura,sunt lasi Asta-i tot ce vreau si pot,sa iubesc din nou nu pot Lanturi,cuie si franghii,pe acolo sunt si eu,o stii San ...(continuare)
Poezii de dragoste- Atingeri
Si totusi, totusi… cateva atingeri au fost de-ajuns sa-mi dea multiple ameteli. Vedeam vazduhul fluturand de îngeri, Lumina-n seara mea de îndoieli. De-am mai fi stat alaturi doar o ora, Ai fi ramas in auriul vis, Ca o eterna raza aurora De ne-nteles, de nedescris. Ireversibil s-ar fi încheiat povestea Si nici nu stiu de-ai mai cit ...(continuare)
Poezii de dragoste- Regrete
Si sta singura si plange,nimic din ce-i pe lume n-o mai poate atinge Nimic n-o sa mai fie cum a fost,nimic din ce o sa fie n-are rost Isi aminteste si acum aceea zi,in care el i-a spus: -Te iubesc,sa stii. A sarutat-o pe frunte,in timp ce ranita si-a saltat-o in spate S-a suit in tren si a plecat,o lume intreaga in urma a lasat. Doua saptaman ...(continuare)
Poezii de dragoste- Inger pazitor
Cerul e de un albastru intunecat,ca-n ziua in care ai plecat Nu-ti voi uita chipul niciodata, si nici nu voi mai iubi o alta fata Asa de tare te-am iubit pe tine, incat inca mai faci parte din mine Te-ai dus departe si te-ai tot dus, in mine multa suferinta ai pus Un an si-o mie de as trai, la tine eu tot m-as gandi Ce rost are sa traiesc, da ...(continuare)
Poezii de dragoste- Trupul imi este un trandafir
trupul imi este un trandafir insangerat, plini de tepi...in care sufletul s-a taiat. iar acum pata devine din ce in ce mai mare nu o mai pot opri !sufletul moare trupul imi este un trandafir insangerat, lipsit de suflet care l-a creat de acea petla catifelata de parfumul pe care-l gusti de fiecare data trupul imi este un trandafir in ...(continuare)
Poezii de dragoste- Pentru o fata cu adevarat speciala
unde esti, de ce ai plecat. cu mine ce s’a intaplat? de ce ma doare asa de tare cand nu simt a ta suflare? in jurul meu e gol si pustiu, atunci cand de tine nimic nu mai stiu. stai sungur si ma orilesc, nu mai am ce sa iubesc, vino odata langa mine, vreau sa’mi fie iarasi bine asa cum era candva cand ai intrat in viata mea. te iubesc, o s ...(continuare)
Poezii de dragoste- Asta simt
In noapte,in noapte stiu ca cineva imi este aproape Si o cunosc si o iubesc,toate pacatele i le platesc Am grija sa indrept tot ceea ce ea a gresit,ca totul sa fie bine la sfarsit Si am grija sa o iubesc,fara de ea nu pot sa traiesc Si am o obsesie pentru ea,ea a dorit sa fie asa Nu pot sa traiesc,nu pot sa mai gandesc,cand ea imi spune ca ma ...(continuare)
Alege pagina: <inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 inainte>  
 
 
 
Noutati
Newsletter
Publicitatece se cauta

Home | Contact | Forum | Blog | Felicitari | Prieteni | Casatorie

 

http://www.leadpro.ro

search with google
Termeni si conditii de folosire ale acestui site.