Texte de dragoste
» Citate de dragoste » Link-uri
Felicitari
» Toate categoriile » Iubire » Flori » Animale » Fara tine » Valentine's Days » Martisor » 8 martie » Paste » Craciun
Horoscop
Prieteni
» Cautare avansata » Vreau si eu
PublicitateAlege pagina: 1 2 inainte>  
Muzica de dragoste- Dana - Te-am cautat
Strofa 1 Poate totusi te-ai pierdut Oare-ai gresit drumul Aceleasi intrebari imi pun mereu De cand ai plecat Fara tine zilele sunt ani Pustiu e totul Ma trezesc plangand fara sa vreau Iarasi te-am visat Prerefren: As putea sa traiesc chiar din vis in vis Dac-as sti ca esti tu, ca te-am atins Mai pastrez inca o poza cu noi doi sub perna ...(continuare)
Muzica de dragoste- Stai cu mine-Compact
I: Daca vine seara si nu esti nicaieri Casa mea e goala, asa a fost si ieri In fiecare clipa vreau sa fii din nou aici Sa aud chiar de la tine ca nu mai vrei sa pleci. Oriunde in casa asta tu ai lasat ceva Parfumuri si dantele pastreaza aroma ta Dar nu mai vreau o amintire, vreau sa te ating Nu mai vreau niste iluzii, vesnic sa ma plimb. ...(continuare)
Muzica de dragoste- NICO – “CE POT SA FAC PENTRU TINE”
Ce pot sa fac pentru tine Ca sa iti fie mai bine Ce pot sa fac pt noi Sa te aduc inapoi De la pamant pan` la soare De pe un varf pan` la mare Iti dau eu inima mea s-o ascunzi undeva Sa vorbesti cand esti singur cu ea Noaptea eu te vad cand inchid ochii Ziua tu esti raza care alunga norii Tu esti cel pe care-l astept Tu esti cel pe ca ...(continuare)
Muzica de dragoste- 3 Sud Est - Alaturi de ingeri
Te rog nu mai plange cred ca-mi ajunge Si simt cum durerea mea zboara spre nori Primesc de la tine doar lacrimi senine Le sterg cu aceeasi durere ce-o port Te rog nu mai plange gandeste-te bine, In ceruri pe tine te voi astepta, Cu o floare albastra sa-tzi aminteasca De clipele-n care ne-am sarutat! Cand vei suferi cu tine voi fi Si la ...(continuare)
Muzica de dragoste- Dana - Am nimic fara tine
strofa 1 E un pic ciudat cum poate Cineva s-alunge toate Ploile ce-au curs intr-una In viata ta E un pic ciudat cum oare O secunda fara el te doare Si ajunge sa te-atinga Sa poti zbura. Refren Am nimic fara tine Si tot ce-i mai frumos in viata mea e doar din vina ta Strofa 2 E un pic ciudat cum oare Fara el ziua n-are culoare Si-ntr- ...(continuare)
Muzica de dragoste- Holograf-n-am iubit pe nimeni asa cum te-am iubit pe tine
Str. 1 Eu am intalnit un inger care m-a-ntrebat Daca in viata am iubit cu adevarat macar o dat' Da, eu nu am stiut ce sa-i raspund la inceput Dar te-am vazut venind spre mine Si am simtit ca apari ca o minune Fara un cuvant a spune Intri asa... in viata mea Ref. Si n-am iubit pe nimeni Asa cum te-am iubit pe tine Si n-am iubit pe nimen ...(continuare)
Muzica de dragoste- dor de tine, dor de noi
Deseori ma intreb 'Oare-ti amintesti de mine?' Uneori cand ma trezesc as vrea sa fii iar langa mine. A trecut atata timp Nu mai stiu sa-ti spun ce simt Si mi-e dor de tine, mi-e dor de noi Si-as vrea sa te am langa mine. Ref. In fiecare noapte visez sa-mi fii aproape Stii, mi-e dor de tine, dor de noi In fiecare noapte visez sa-mi fii ap ...(continuare)
Muzica de dragoste- Holograf-unde esti?
Vine noaptea, Iar va trece fara rost. Vine noaptea Si voi cerne tot ce-a fost. Niciodata, stiu ca n-am sa pot uita Amintirea ta. Fiecare alergam dupa o stea, Fiecare va pleca pe calea sa. Din oglinda ma priveste un strain. Poate ca gresim? Ochii tai ma cheama, Noaptea s-a sfarsit Nici in vis n-ai mai venit. Unde esti ? Vine-o ...(continuare)
Muzica de dragoste- holograf-dincolo de nori
In ziua ce vine, Poate ma vei asculta. Am ales si rau si bine. O parte din mine Las in grija ta. Nopti fara vise, Intrebari fara raspuns, Imi trezesc din amintire Sufletul ascuns. R: Dincolo de nori, E-o raza de lumina! Dincolo de nori, E lumea mea! Nu cer iertare Pentru tot ce am facut. Cer o raza de iubire, S-o iau de la-nc ...(continuare)
Muzica de dragoste- Holograf-dimineata
Si crezi ca nu mai stii cum ma cheama, Si crezi ca nu mai stii cine sunt, Si crezi ca numai dragostea se destrama. Am fost atata timp fara tine, Dara vremea trece oricum fara noi. Culorile se duc de la sine, Daca toate sunt asa, Nu e vina ta! Si te-as intreba: E dimineata In alta viata? Se-ntampla doar o singura data, Si cauti toata ...(continuare)
Alege pagina: 1 2 inainte>  
 
 
 
Noutati
Newsletter
Publicitatece se cauta

Home | Contact | Forum | Blog | Felicitari | Prieteni | Casatorie

 

http://www.leadpro.ro

search with google
Termeni si conditii de folosire ale acestui site.