Texte de dragoste
» Citate de dragoste » Link-uri
Felicitari
» Toate categoriile » Iubire » Flori » Animale » Fara tine » Valentine's Days » Martisor » 8 martie » Paste » Craciun
Horoscop
Prieteni
» Cautare avansata » Vreau si eu
PublicitateDragostea este ceea ce-i face pe oameni

      Dragostea este ceea ce-i face pe oameni sa creada ca sunt frumosi cand nimeni altul
nu-I vede astfel.

Autor: luissa87@yahoo.com
Acest articol a acumulat: 858 puncte
de la 232 vizitatori
Cota:
 

Apasa pe o inimioara pentru a vota.
Participa si tu la concurs
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
a IUBI INSEAMNA A DARUI FARA SA ASTEPTI NIMIC IN SCHIMB
Nu cont aspectul fizic atunci cand iubesti cu adevarat.......conteaza cea ce ai in suflet....:)
Dragostea e oarba cu alte cuvinte, ea te face sa treci peste micile si uneori marile defecte ale persoanei iubite ea te face sa pari orb chiar daca ai vederea clara si sa fi surd chiar daca auzi perfect.
Dupa mine,dragostea e mult mai mult decat un simplu sentiment,Binenteles,e valabil faptul ca e usor sa spui cuiva "te iubesc",dar din pacate uneori nu e de ajuns.Dragostea te inalta,dar tot ea te si coboara.Este pur si simplu coordonata ontologica esentiala pentru fiecare din noi.Voi ce credeti?
iubirea te face sa capeti incredere in tine...iti da speranta si te determina sa vezi intr-un cu totul alt mod lucrurile...devii optimist...esti cu mult mai fericit, iar un zambet te face intotdeauna mai frumos...dar auzind zi de zi cum iubitul te alinta, iti face complimente, iti contureaza calitatile si pune in umbra defectele,atunci devii la un moment dat chiar frumos...dak nu pt ceilalti, makr pt tine!...te simti mai frumos sufleteste, si cum din suflet porneste totul, te simti mai frumos si fizic...asadar, iubirea ne face mai frumosi!!
Uneori mai trebe sa ascultam si sfatul celor din jur zic alti,,Pt mine prietena mea este cea mai frumoasa fata din lume exact cum pt tine cel sau cea care citesti mes acesta si evident ai prieten(a)
asa este,dragostea are puterea sa schimbe omul,in general in bine..t face s vezi lumea cu alti ochii..la fel si persoana iubita,dak iubesti acea persoana reprezinta pt tine,frumusetea si perfectiunea intrechipata(asta dak iubesti cu adevarat)
bine mai...dar dak ai o iubita super frumoasa? si tpoata lumea ii face complimente? tu knd ii faci ea zice: da..da... stiu toata lumea zice :P
maximele sun foarte fine
dragostea e un lucru facil de incepe dar greu de terminar!!!
visava ca ma iubeai visava k ma doreai dar am cazut din pat pentru ca am visat iluziuni!!!hehehe
Tot ce conteaza in viata in mod deplin si dureros este iubirea!(...)
Dragostea este cel mai frumos sentiment din lume ,este rabdare , stima fata de persoana iubita.Ea te face sa uiti totul si sa te concentrezi doar asupra persoanei iubite,unde nu teai duce el iti apare.
ii dau drepatate lui 4everSad.....chiar imi place tipul....e speciar...don't worry love will come again daca esti deceptionat
robotel

Nu sta in anonimat spune-ti parerea:
Nume
Opinie

email:
Alege pagina: 1 2 inainte>  
Maxime- Dragostea este ceea ce-I face
Dragostea este ceea ce-I face pe cei doi sa faca liniste cand esti tu de fata. ...(continuare)
Maxime- maxime multumire
Planteaza un cuvant de iubire adanc in inima unui om. Hraneste-l cu un zambet si o rugaciune si priveste ce se intampla. - Max Lucado E bine sa fi multumit cu ceea ce ai, dar nu cu ceea ce esti. Sir James MacKintosh Multumirea vine cind intelegem ca ceea ce ne da Dumnezeu, este mai bun decit ceea ce ne dorim noi. Un om care are o parere p ...(continuare)
Maxime- NU FI EGOIST!!!
Un egoist este omul care crede ca daca el nu s-ar fi nascut, toti oamenii l-ar fi intrebat de ce. Numai egoistul sufera cu adevarat. Si tot timpul. Cei ce ne datoreaza totul ne sint dragi mai presus de orice. Adevaratul egoist accepta chiar ca altii sa fie fericiti. Daca sint datorita lui. ...(continuare)
Maxime- maxime-incurajare!!!
*Cuvintele bune pretuiesc mult si costa putin. - George Herbert *Cand o persoana se afla jos in lumea acesta, un gram de ajutor este mai bun decât un kilogram de predica. - Edward George Bilwer-Lytton *Ne place de cineva pentru ca... Iubim pe cineva cu toate ca... - Henri de Montherlant *Inveti sa vorbesti vorbind, sa studiezi studiind, sa ...(continuare)
Maxime-
Dragostea este lucrul acela intangibil care ne face multumiti cu ceea ce avem si nemultumiti de ceea ce suntem. * Dragostea este decizia de a face din problemele tale, problemele mele. * Dragostea ne determina sa facem lucrurile bine. * Dragostea este ceea ce-i face pe oameni sa creada ca sunt fru ...(continuare)
Maxime- Sunt succese
Sunt succese care te înjosesc si înfrîngeri care te înalta ...(continuare)
Maxime- Ca sa întelegi
Ca sa întelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea. ...(continuare)
Maxime- Nu judecati oamenii
Nu judecati oamenii dupa cei cu care se aduna. Nu uitati ca Iuda avea amici ireprosabili. ...(continuare)
Maxime- Curiozitatea îi impinge
Curiozitatea îi impinge pe unii sa descopere America si pe altii sa asculte la usa. ...(continuare)
Maxime- Iubirea dã aripi inimii tale
Cine iubeste si este iubit nu va mai fi niciodatã acelasi om ca înainte ...(continuare)
Alege pagina: 1 2 inainte>  
 
 
 
Noutati
Newsletter
Publicitatece se cauta

Home | Contact | Forum | Blog | Felicitari | Prieteni | Casatorie

 

http://www.leadpro.ro

search with google
Termeni si conditii de folosire ale acestui site.