Texte de dragoste
» Citate de dragoste » Link-uri
Felicitari
» Toate categoriile » Iubire » Flori » Animale » Fara tine » Valentine's Days » Martisor » 8 martie » Paste » Craciun
Horoscop
Prieteni
» Cautare avansata » Vreau si eu
PublicitateGlume- Curs de formare pentru barbati
Tema stagiului: sa devina la fel de inteligent ca o femeie (deci, sa fie perfect). Obiectiv pedagogic: Curs de formare care permite barbatilor sa-si trezeasca acel organ, numit creier, a carui existenta o ignora. Program: 4 module obligatorii sunt propuse Modul 1 : BAZELE CURSULUI 1. A invata sa traiasca fara mama sa (2000 ore) 2. So ...(continuare)
Glume- Curs de formare pentru femei
Tema: Dezvoltarea functiunilor creierului la femeia moderna. Scop: Participantele vor fi confruntate cu o experienta fascinanta (folosirea creierului). Conditii: Vointa de a invata ceva nou (chiar daca se va dovedi a fi ceva greu) Durata: Brunete 1,5 luni fiecare modul Roscate 3 luni fiecare modul Blonde 6 luni fiecare modul Cursul contine ...(continuare)
Glume- ARITMETICA SEXULUI
Barbat inteligent + Femeie inteligenta = romanta Barbat inteligent + femeie proasta = afacere buna Barbat sincer + Femeie inteligenta = insuratoare Barbat prost + Femeie proasta = insarcinare ARITMETICA LA BIROU Patron inteligent + Angajat inteligent= profit Patron inteligent + Angajat idiot = productivitate Patron idiot + ...(continuare)
Glume- Barbatii sunt ca jocul de carti
Barbatii sunt ca jocul de carti. Ai nevoie de o INIMA sa ii cuceresti, de o TREFLA sa te casatoresti, de INIMA NEAGRA sa ii suporti, de o CRUCE sa scapi de ei. ...(continuare)
Glume- Poezie
i'love you atāt de tare īncāt i'bilive ca mor you are so īncāntator oh my dear cāt te ador when i'go la brat cu tine ma simt very magulita caci are looking toti la mine ohi'm so fericita ...(continuare)
Glume- ceva adevarat
Barbatul a descoperit ARMELE si a inventat VANATOAREA, Femeia a descoperit VANATOAREA si a inventat BLANURILE Barbatul a descoperit CULORILE si a inventat PICTURA, Femeia a descoperit PICTURA si a inventat MAKEUP-ul Barbatul a descoperit LUMEA si a inventat CONVERSATIA, Femeia a descoperit CONVERSATIA si a inventat BARFA ...(continuare)
 
 
 
Noutati
Newsletter
Publicitatece se cauta

Home | Contact | Forum | Blog | Felicitari | Prieteni | Casatorie

 

http://www.leadpro.ro

search with google
Termeni si conditii de folosire ale acestui site.