Texte de dragoste
» Citate de dragoste » Link-uri
Felicitari
» Toate categoriile » Iubire » Flori » Animale » Fara tine » Valentine's Days » Martisor » 8 martie » Paste » Craciun
Horoscop
Prieteni
» Cautare avansata » Vreau si eu
PublicitateDiverse- Replici pt a insulta pe cineva
Nu spune prostii mereu, ci doar cand deschide gura. Nu te compari cu nimeni... toti sunt mai buni. Inteleg ce vrei sa zici, desi e evident ca tu nu intelegi. Un om cu Iq-ul tau ar trebuie sa aiba si o voce mica. Nu stiu de ce, dar de fiecare data cand deschizi gura incepe un idiot sa vorbeasca. Ai terminat de ...(continuare)
Diverse- Replici pt a insulta fete
Ai tot ce isi poate dori un barbat... muschi si mustata. Daca nu ai avea picioare, ai mai purta pantofi? (Nu). Atunci de ce mai porti sutien? A fost dragoste la prima vedere, daca s-ar fi uitat si a doua oara la ea, ar fi rupt-o la fuga... Esti asa de frumoasa si ascultatoare... pacat ca nu iubesc animalele. Ai nevoi ...(continuare)
Diverse- CURAJUL
Victoria vine atunci cind curajul conduce. Adevaratul eroism este remarcabil de sobru si foarte lipsit de dramatism. Nu este dorinta arzatoare sa-i depasesti pe altii cu orice pret, ci dorinta arzatoare sa-I slujesti pe altii cu orice pret. Mi-am aratat curajul de ani de zile; crezi ca-l voi parasii acum cind suferintele mele sint pe sfirsite. ...(continuare)
Diverse- BIRFA
Birfa este arta de-a nu spune nimic, astfel ca sa nu ramina nimic nespus. Birfa este ceea ce nimeni nu pretinde ca iubeste, dar place tuturor. Birfitorul este ca un pantof vechi caruia limba nu-i sta niciodata la locu ei. Unii oameni nu spun nimic rau despre cei morti si nimic despre cei vii. Cind trei femei discuta, se numeste convers ...(continuare)
Diverse- ASCULTAREA
Ascultarea aminata este sora neascultarii. Fiecare om al istoriei a invatat trei lucruri: cum sa aculte, de cine sa asculte si cind sa asculte. Christos a fost singurul copil care stia mai mult ca parintii Sai - cu toate acestea a fost ascultator. Trebuie sa-i admiram pe parintii de azi. stiu sa asculte de copiii lor. Urechile nu su ...(continuare)
Diverse- ADEVARUL
ADEVARUL Un proverb recomanda: "Spune adevarul si fugi"! Mai bine sa suferi tu din pricina adevarului decit sa sufere el din pricina ta. Un adevar spus pe jumatate este o minciuna intreaga. Parintii se supara cind copiii spun minciuni si uneori se supara de moarte atunci cind spun adevarul. Binecuvintati sa fie dusmanii nostri c ...(continuare)
Diverse- FRICA
Nu-ti fie frica de opozitie. Tine minte ca zmeul se ridica impotriva vintului, nu cu vintul. Barbatul care refuza sa lupte era numit fricos. Azi se numeste burlac. Curaj inseamna sa fii tu singurul care stie ca iti este frica. Marimea fricii noastre dovedeste micimea credintei noastre. Cel care se teme ca face prea multe de obicei f ...(continuare)
Diverse- EGOISM
Legea egoistului: ?Scoala-te tu, sa ma asez eu!? Egoistii au o calitate buna, niciodata nu vorbesc despre altii. Egoistul este ca omul care zboara cu balonul. Toti ceilalti oameni i se par mici. El arata mic tuturora. Un egoist este omul care crede ca daca el nu s-ar fi nascut, toti oamenii l-ar fi intrebat de ce. Un egois este omul ...(continuare)
Diverse- Tatuaje cu bucluc
Un ac la capatul caruia curg infime picaturi de tus strapunge pielea cu mii de batai pe minut. Firisoare de sange amestecate cu tus isi fac aparitia pe locul intepat. Durerea este suportabila pentru baieti, iar fetele o descriu ca fiind aceeasi durere de la epilatul cu ceara. Asta trebuie sa suporte tinerii care isi doresc un tatuaj. Permanent ...(continuare)
 
 
 
Noutati
Newsletter
Publicitatece se cauta

Home | Contact | Forum | Blog | Felicitari | Prieteni | Casatorie

 

http://www.leadpro.ro

search with google
Termeni si conditii de folosire ale acestui site.