Texte de dragoste
» Citate de dragoste » Link-uri
Felicitari
» Toate categoriile » Iubire » Flori » Animale » Fara tine » Valentine's Days » Martisor » 8 martie » Paste » Craciun
Horoscop
Prieteni
» Cautare avansata » Vreau si eu
PublicitateAlege pagina: <inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 inainte>  
Declaratii de dragoste- dragostea e ca..
Dragostea e intotdeauna rabdatoare si draguta,niciodata nu e geloasa,dragostea nue laudaroasa sau increzuta,nu e nepoliticoasa sau egoista;nu se apara,dar nici nu se razbuna.. Dragostea nu gaseste placere in pacatele altora..dar gaseste placere in adevar... este intotdeuna gata sa ierte,sa aiba incredere,sa spere...si sa indure...orice urmeaza. ...(continuare)
Declaratii de dragoste- cerere de iesire in oras
CERERE DE IESIRE CU BAIETII Numele prietenului/logodnicului/sotului: Cer permisiunea de a ma desparti temporar de autoritatea suprema a vietii mele pentru urmatoarea perioada de timp: Ora sosirii ce Data: Durata despartirii: NU se va depasi: In cazul in care permisiunea mi se va acorda, jur in m ...(continuare)
Declaratii de dragoste- Blitz - Ce mult te iubesc
(x2): Ce mult te iubesc, inima mea e doar a ta Ce mult te iubesc, doar a ta. I: Doar un minut a fost de ajuns Sa-ti citesc in ochi iubirea. Doar un minut si am stiut Ca voi crede doar in tine. (x2):.. II: Tu esti aici daca soarele nu vine In zori de zi pe perna mea Am o floare de la tine. (x4):.. ...(continuare)
Declaratii de dragoste- Cand ma gandesc la tine
I: Daca vrei sa-mi spui ce n-ai spus nimanui Eu voi fi mereu aproape sa te ascult Din privirea mea vei putea afla Cat de mult tin eu la tine. Dar sunt nopti in care ochii nu-i inchid gandindu-ma la tine Si sunt nopti in care vreau sa te ating si sa ramai cu mine. II: Stiu de ce-ai zambit atunci cand m-ai privit si mi-ai spus ca fara mi ...(continuare)
Declaratii de dragoste- test
CERERE DE IESIRE CU BAIETII Numele prietenului/logodnicului/sotului: Cer permisiunea de a ma desparti temporar de autoritatea suprema a vietii mele pentru urmatoarea perioada de timp: Ora sosirii ce Data: Durata despartirii: NU se va depasi: In cazul in care permisiunea mi se va acorda, jur in m ...(continuare)
Declaratii de dragoste- pentru el
...a trecut prea mult timp......aproape ... ani....de cand tu ai venit in viata mea,knd nu m-asteptam.......ai ramas in inima mea.......si nu stiu cine te va mai putea scoate de acolo ...(continuare)
Declaratii de dragoste- DRAGOSTEA
Iubindu-te am inteles pentru prima data fosnetul frunzelor iar glasul cristalin al stropilor de ploaie inca mai dainuie in inima mea.Ce inger te-a indemnat sa imi zambesti si ti-a soptit sa-mi cuceresti sufletul cu vorbe alese? Cum de te-ai ratacit printre muritori si m-ai ales tocmai pe mine sa fiu fericita?Inima mea cauta enigma unui vis si desc ...(continuare)
Declaratii de dragoste- te iubesc....
Pana sa te cunosc pe tine nu am mai crezut in dragoste dar m-am inselat.nici prin gand nu mi-a trecut ca in urma cu 7 luni o sa te intalnesc pe tine si o sa fie atat de frumos. Tu mai invatat sa cred,sa sper si sa iubesc cum nu am mai iubit vreodata. vreau sa-ti spun ca te iubesc mult mult mult mult de tot si sa iti multumesc ca ma iubesti,ca ai g ...(continuare)
Declaratii de dragoste- Puiule sa nu uiti
Puiule sa nu uiti niciodata ca te iubesc cu tot sufltul si cu toata inimioara mea si orice s-ar intampla sa sti k nimeni si nimc nu ne va desparti vreodata... numai Dumnezeu. Sa ramai mereu ingerasul meu si sa ma iubesti intotdeauna. Iti multumesc ca existi k imi luminezi viata precum un luceafar. Te iubesc ...(continuare)
Declaratii de dragoste- In the dark
In the dark lonely night I have lost my self And your blue eyes are the only ones that light my way I walk insicure throught the darkness of my soul hoping i can reach your heart but I think it's too late I see you have given it to someone else. ...(continuare)
Alege pagina: <inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 inainte>  
 
 
 
Noutati
Newsletter
Publicitatece se cauta

Home | Contact | Forum | Blog | Felicitari | Prieteni | Casatorie

 

http://www.leadpro.ro

search with google
Termeni si conditii de folosire ale acestui site.