Texte de dragoste
» Citate de dragoste » Link-uri
Felicitari
» Toate categoriile » Iubire » Flori » Animale » Fara tine » Valentine's Days » Martisor » 8 martie » Paste » Craciun
Horoscop
Prieteni
» Cautare avansata » Vreau si eu
PublicitateAlege pagina: <inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 inainte>  
Declaratii de dragoste- Iubirea mea
Iubirea mea, poate ai mai auzit asta dar eu ti-o spun din inima: esti primul baiat din viata mea. La inceput mi-a fost frica ca voi fi dezamagita si voi suferi, dar acum, orice s-ar intampla stiu ca a meritat sa sufar pentru momentele frumoase petrecute impreuna! Eu te iubesc si chiar si cand ne vom desparti tu vei avea mereu un loc in inima mea. T ...(continuare)
Declaratii de dragoste- Declaratia mea
Ea este tot ce mi-a mai ramas, acel sentiment alaturi de Ea este rece, dar stiu ca nu ma va parasi niciodata. Stiu ca Ea va fi aici langa mine oricand, nu imi va intoarce spatele, nu ma va parasi, nu imi va spune niciodata ca sunt urat, ca sunt rau sau ca sunt mandru. Durerea este coplesitoare alaturi de Ea dar totusi un sentiment ciudat ma face sa ...(continuare)
Declaratii de dragoste- Tu poti
Tu poti să te-ndoiești de soare , de lumina ce scînteie in stea de legile nemuritoare dar nu și de iubirea mea. Căci te iubesc și am nevoie de tine precum de aer iar daca as sti ca tu esti o picattura din ochii mei sa știi că nu aș plinge niciodată pentru a nu te pierde cîd de dureros nu ar fi eu pur și simplu te iubesc ...(continuare)
Declaratii de dragoste- ASTEPTARE...
A trecut un an de cand soarta ne-a despartit,esti atat de departe.......Imi spuneai ca v-a veni ziua cand am sa plang dupa tine.......iar eu radeam......ptr.ca nu am stiut ceea ce am,pana am pierdut....E adevarat ca nu ti-am spus niciodata ca TE IUBESC! iar tu ti-ai dorit atat de mult sa auzi aceste cuvinte......intoarce-te te rog..nu sa-ti spun a ...(continuare)
Declaratii de dragoste- Regrete.
Iti dezvalui un secret. Cand eram mic aveam un vis, unul foarte frumos. Se facea ca o zana frumoasa venea in fiecare seara la mine. In fiecare zi asteptam cu nerabdare sa se faca noapte sa pot sa dorm, sa pot sa vb cu acea zana. Cu timpul acea zana a disparut. Tot cu timpul, acea infantilitate de copil disparea in negura adolescentei, in grijile ti ...(continuare)
Declaratii de dragoste- Declaratie de dragoste pt iubirea vietii mele,Marius Valentin
Ingerasul meu iubit,aceasta declaratie o fac cu ocazia inpliniri a 6 luni de cand destile noastre au putut face posibila intalnirea noastra.ceea ce poate a parut o joaca la inceput s-a transformat in iubire nemarginita si pura.Tu mai invatat sa iubesc,ai dat sens vietii mele,mi-ai aratat calea spre fericire.Mi-ai aratat ca dragostea nu are varsta s ...(continuare)
Declaratii de dragoste- Te iubesc ingeras!!
..Cu ochii în lacrimi caut spre cer, si implore alinare divina, e ziua în care altarele cad si nu mai exista lumina... Prin labirintul noptii merg, dar nu exista scapare; spre lumina firava alerg si totul în calea mea moare...Ma simt ca un înger murdar un înger cu aripi taiate cersind iertarea în zadar... în fata usilor inimii tale ferecate!...Cu ...(continuare)
Declaratii de dragoste- Te iubesc! Te iubesc! Te iubesc!"
Ti-am scris o scrisoare cu picături de ploaie iar cu vântul ti-am soptit-o. Am chemat vântul si i-am spus să te mângâie; am adus păsările si le-am pus să-ti cante. Am inflorit copacii pentru tine si am topit zãpada. Iubitule, dacã incã nu ti-ai dat seama, sã stii cã eu sunt vara si, si... Te iubes ...(continuare)
Declaratii de dragoste- Iubeste-mã.
Mã tem cã, daca m-ai iubi, mi-ar exploda tâmplele de atãta fericire. Tâmpla dreapta mi s-ar prelinge pe sâni si pe coapse si s-ar scurge intr-o crãpãtura de pe podea.Tâmpla stânga s-ar desprinde de mine si, delirind, ar pluti in nestire pânã când s-ar izbi de o stea. Totusi, te rog mult, iubeste-mã. ...(continuare)
Declaratii de dragoste- pentru Gabi (unde3cove3)
Te iubesc ptr ca atunci cand ti-am intalnit privirea ptr prima oara fiori dulci mi-au trecut prin tot corpul, simteam ca plutesc si nu stiam de ce, ma simteam .... invincibila, mai fericita ca niciodata. Daca ar trebui sa spun cuiva de ce te iubesc as spune ca te iubesc pentru ca esti mai dulce decat orice pe lumea asta, esti pentru mine ca apa pen ...(continuare)
Alege pagina: <inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 inainte>  
 
 
 
Noutati
Newsletter
Publicitatece se cauta

Home | Contact | Forum | Blog | Felicitari | Prieteni | Casatorie

 

http://www.leadpro.ro

search with google
Termeni si conditii de folosire ale acestui site.