Texte de dragoste
» Citate de dragoste » Link-uri
Felicitari
» Toate categoriile » Iubire » Flori » Animale » Fara tine » Valentine's Days » Martisor » 8 martie » Paste » Craciun
Horoscop
Prieteni
» Cautare avansata » Vreau si eu
PublicitateAlege pagina: <inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 inainte>  
Declaratii de dragoste- Pt dragostea mea..Andrutu..!!
Iubirea mea..te iubesc mai mult k orice pe lumea asta si sincer iti spun ca fara tine nu as putea trai…tu esti tot ce am visat..tot ce mi-am dorit de la viata…Dragoastea ce o simt in suflet nu se poate exprima in cuvinte..dar te asigur ca ea creste in fiecare zi…Iti multumesc ca ai aparut in viata mea..ca ma faci cea mai fericita fata de pe p ...(continuare)
Declaratii de dragoste- declaratie
La inceput cand te nasti,esti de abia o fiinta fragile si dragalasha care primeste dragoste si multa atentie.Apoi,incepi sa cresti, sa faci primii pasi,sa rostesti primele cuvinte.Brusc lumea ta incepe sa se contureze,sa prinda o culoare stralucitoare si singurul lucru care te face fericit este joaca…Intr-un final te izbesti din senin de o senzat ...(continuare)
Declaratii de dragoste- De la Daniela pentru iubirea pierduta
Zbucium sufletesc E noapte, o noapte trista dar frumoasa si luna si-a facut aparitzia pe cer.Doamne ce luna! Ma-nvaluie cu frumusetzea ei, ma poarta pe taramuri necunoscute, imi ghideaza pasii…E langa mine, ii simt caldura patrunzatoare, ii simt tristetzea, ii simt singuratatea…As vrea sa o ating dar nu pot,e acolo sus condamnata la viatza p ...(continuare)
Declaratii de dragoste- Declaratie de Dragoste
Daca pleci, iei cu tine sufletul meu, iar timpul nu va mai face clepsidrele sa stea in loc. Cascade de vise se vor narui peste noapte, iluzii pierdute in mari de minciuna, suflet mistuit de focul iubirii. Daca pleci, intregul nostru univers cladit in doi se va prabusi, iar eu ma voi prabusi odata cu el. Inima mea va fi strapunsa ca de fulgerul ce ...(continuare)
Declaratii de dragoste- Declaratii de la Andreea
1. Stau singura in razele soarelui care stralucesc neancetat.As vrea sa te cunosc ,as vrea sa te am aproape , as vrea ca totul sa fie real chiar si vorbele tale as vrea sa le aud , as vrea ca totul sa fie adevarat ,as vrea sa fiu in lumea ta numai eu si tu. Mi-ar fi plåcut sa te cunosc indeaproape - Iubirea mea pt. tine este de nedescris, ...(continuare)
Declaratii de dragoste- Da-mi mana si masa-ma sa te port spre culmi…in inalturi
Da-mi mana si masa-ma sa te port spre culmi…in inalturi...printre norii straverzii…Lasa-ma sa-ti arat prima raza de soare prin ochii mei si lasa-ma sa simti adierea blanda a vantului pe pielea mea. Da-mi voie sa-ti arat cum sa asculti marea, cum sa asculti noaptea si linistea ce te-nconjoara. Lasa-ma sa-ti port pasii prin nisip, spre necunoscut ...(continuare)
Declaratii de dragoste- Lui Cristian, de la Andreea
Povestea mea e scurtă şi începe într-o vreme în care timpul fară margini şi fără istorie pare să-şi fi uitat în adâncuri chipul uitării în care sufletul meu se îneca fără putinţă de salvare, inert ca o frunză moartă căzută în valurile unui râu învolburat . . . Uitasem să râd şi să-mi aflu sufletul închis în limitel ...(continuare)
Declaratii de dragoste- Acum stiu ca te-am pierdut
Timp de cateva zile dupa ce ne-am revazut ultima oara,am stat mai mult retrasa de cei care imi erau aproape si am lasat disperarea sa ma cuprindasi sa ma roada.Simteam in sufletul meu o durere care patrunse incetul cu incetul in timp ce gandul imi era departe alaturi de el iar lacrimile calde care imi atingeau buzele imi aduceau aminte de sarutul ...(continuare)
Declaratii de dragoste- Buna dragostea mea!
Nu stiu cand vei citi tu aceste randuri dar daca le vei citi dimineata iti spun,,Buna dimineata dragostea mea !’’ iar daca le vei citi seara iti spun ,,Noaptebuna dragostea mea !’’ …. Ovidiu te iubesc enorm si fara tine viata mea nu mai arerost… abia astept sa vina data de 17.II.2007 sa ne casatorim ….te ador si abiaastept sa te stran ...(continuare)
Declaratii de dragoste- Cred si sper mereu
Cred si sper mereu ca te vei intoarce curand acasa … Sa fim numai noi doi,sa ne iubim asa cum numai noi stim.Au fost atatea lucruri ce ne-au stat in cale dar am trecut mereu peste ele .Atunci cand ai decis ca nimic nu mai are rost intre noi am simtit cum o bucata din mine sa rupt.Au fost zile nopti in care am plans de durere .Nu am putut sa fiu l ...(continuare)
Alege pagina: <inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 inainte>  
 
 
 
Noutati
Newsletter
Publicitatece se cauta

Home | Contact | Forum | Blog | Felicitari | Prieteni | Casatorie

 

http://www.leadpro.ro

search with google
Termeni si conditii de folosire ale acestui site.