Texte de dragoste
» Citate de dragoste » Link-uri
Felicitari
» Toate categoriile » Iubire » Flori » Animale » Fara tine » Valentine's Days » Martisor » 8 martie » Paste » Craciun
Horoscop
Prieteni
» Cautare avansata » Vreau si eu
PublicitateAlege pagina: <inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 inainte>  
Declaratii de dragoste- Pentru iubirea mea,Marius Valentin cu toata dragostea din lume
Iubirea mea scumpa,asa cum am mai postat o declaratie cand am implinit aproape un an,acum cand implinim 2ani impreuna mam gandit sa astern cateva ganduri in acest site si poate peste ani si ani sa le citim cu drag amintindu-ne de aceste vremuri.Se fac curand aproape 2 ani,presarati cu de toate si cu bucurii si cu tristeti,dar important e ca am tre ...(continuare)
Declaratii de dragoste- In ochii ei...
Si in limpezimea ochilor ei vedeam totul. Vedeam trecutul, vedeam prezentul, vedeam viitorul. Vedeam sperantze si vise naruite, vedeam gandurile, vedeam vise de viatza noua cum zboara toate ca o ninsoare intr-un glob de cristal, scuturat de un copil fericit si inocent in ajunul Craciunului... In ochii ei imi gaseam linistea, imi gaseam evadarea ...(continuare)
Declaratii de dragoste- Draga mea Catalina,
Daca Dumnezeu mi-ar fi daruit cate una dintre stelele sale de fiecare data cand gandul meu a zbvrat catre tine asemenea unui stol de randunele spre locurile mai calde,astazi, eu,care stiu ca uneori cuvintele sunt de prisos si ca un gest face mai mult decat o mie de cuvinte,ti-as asterne la picioare intregul univers.Astfel,astazi ai fi stapana uni ...(continuare)
Declaratii de dragoste- Nu te iubesc pe tine atat de mult
Nu te iubesc pe tine atat de mult cat il iubesc pe Dumnezeu k mi te-a dat in viata mea si am avut ocazia sa fiu alaturi de tine atat de mult timp, sa impartim totul si sa traim k unul. Am avut parte de bucurii de lacrimi dar toate in bratele tale, acolo unde as vrea sa mor caci e singurul loc unde vreau sa imi petrec tot restul eternitatii. Am ata ...(continuare)
Declaratii de dragoste- De la iubita lui Irinutza
Ma gandesc la tine doar o singura data,si atunci f putin,insa o fac la fiecare respiratia a mea, fiecare clipa a mea trece cu gandul la tine,fiecare respiratie a mea este datorita tie puisor,tu esti sensulvietii mele,tu esti spiritual ce ma ajuta sa te iubesc,sa te am mereu in gand.Dragostea pe care ti-o port nu poate fi comparata nici macar cu to ...(continuare)
Declaratii de dragoste- Te iubesc,Mihai!!!
Te iubesc,Mihai!!!Si regret ca am gresit….nici nu stii cat as vrea sa imi pot repara greslile si nici nu stii cat de mult as vrea sa imi dai sansa de a-ti demonstra ca te iubesc…esti viata mea! Te iubesc cu toata suflarea,zambetele si lacrimile vietii mele(Elizabeth Barrett Browning)! A iubi inseamna a inceta sa traiesti pt tine,a face ca toate s ...(continuare)
Declaratii de dragoste- In viata invatam multe
In viata invatam multe. Sa vorbim, sa mergem sa scriem, sa citim, sa mancam, san e imbracam, dar cel mai important: invatam sa IUBIM? Invatam sa apreciem o persoana la adevarata sa valoare? Suntem noi capabili sa lasam din egoismul nostrum la oparte sis a dam tot ce avem mai scump si mai de pret pentru cel de langa noi sau mai ales pentru o persoan ...(continuare)
Declaratii de dragoste- Sabina
Sabina, tu esti persoana pe care vreau sa o vad cand sunt fericit,cand sunt trist ,cand rad sau cand plang,esti persoana pe care vreau sa o vad in fiecare dimineata,si careia sa-i spun noapte buna in fiecare seara ,esti persoana care ma face fericit si atunci cand sunt la pamant ,persoana care imi poate transforma plansul in ras,esti persoana cu ca ...(continuare)
Declaratii de dragoste- In cautarea iubiri
Cel mai rau lucru pe care ti-l poate face cineva este sa te faca sa crezi ca poti avea aripi, ca poti zbura. Si atunci incepi sa visezi, vise pe care ti le hraneste. Si-apoi, deodata, fara nici un motiv aparent iti frange aripile si te izbesti de pamant de realitate. Ciudat e ca nu stii daca acum visezi, daca acum e doar un cosmar din care te vei t ...(continuare)
Declaratii de dragoste- I feel something in my heart
I feel something in my heart, it's like a little flame, every time I see you, this flame lights up, this flame is special for you, because I LOVE YOU Claudia ...(continuare)
Alege pagina: <inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 inainte>  
 
 
 
Noutati
Newsletter
Publicitatece se cauta

Home | Contact | Forum | Blog | Felicitari | Prieteni | Casatorie

 

http://www.leadpro.ro

search with google
Termeni si conditii de folosire ale acestui site.