Texte de dragoste
» Citate de dragoste » Link-uri
Felicitari
» Toate categoriile » Iubire » Flori » Animale » Fara tine » Valentine's Days » Martisor » 8 martie » Paste » Craciun
Horoscop
Prieteni
» Cautare avansata » Vreau si eu
PublicitateAlege pagina: <inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 inainte>  
Declaratii de dragoste- Catre cer ….
Catre cer strig si ma vaiet, urlu si vreau sa ma auzi vreau sa ma auzi acolo departe unde est,i vreau sa pot sa vi inapoi, te iubesc atat de mult, te iubesc mai mult decat ma iubesc pe mine, te iubesc cum soarele iubeste marea si o incalzeste, te iubesc cum copilul isi iubeste mama si cum mama isi iubeste copilul. De ce e atat de greu fara tine ...(continuare)
Declaratii de dragoste- Iubirea mea draga!
Acum cind scriu aceste rinduri ma trec fiorii gindind la cit te iubesc de mult! In acest an,pe aproape de Mai simt c a te iubesc mai mult ca eri si mai putin ca mine,deoarece se apropie acea zi cind inplinim un anisor inpreuna…cu certur,cu mare dragoste dar am trecut prin astea… Iti scriu aceste rinduri caci cind vom fi mai mari sa ne amintim de ...(continuare)
Declaratii de dragoste- RAMAI CU BINE…OCHI VERZI
Nu stiu ce sa mai zic...Indiferenta ta ma chinuie enorm!Te iubesc atat de mult...ti-am zis atat de multe...pt tine sunt acum o carte deschisa.Iar tie nici nu-ti pasa.Nu am plans toata viata cat am plans si plang pt tine!Tu esti aerul meu.Apa mea.Viata mea.. iar tie nu-ti pasa.De ce m-ai lasat sa-mi fac asta?De ce m-ai lasat sa ma indragostesc de t ...(continuare)
Declaratii de dragoste- Dragostea mea........
Nu stiu cum sa incep,simt k ma sufoc simt nevoie sa spun cuiva ceea ce am pe suflet.Simt k mi se rupe sufletul numai cand ma gandesc cat de departe esti de mine.vreau sa stii k alaturi de tine a simtit adevarata iubire fara de care nu mai pot trai.Locul inimii mele este in inima ta.Chiar dak esti de parte de mine dragostea mea pt tine creste din ce ...(continuare)
Declaratii de dragoste- Am invatat...ochi verzi...
Nu stiu cum sa incep. Sunt foarte multe de spus, iar timpul nu-mi prea permite. Incep cu "mi-e dor", continui cu "te ador" si inchei cu "te iubesc". Nu stiu cum sa incep aceasta scrisoare, pe care nu ti-o voi trimite niciodata, dar vreau sa stii ca imi lipsesti enorm acum. Dar oare ce va fi mai tarziu? Oare voi mai fi fericita vreodata? Oare voi ma ...(continuare)
Declaratii de dragoste- Prima iubire!!!
Era o zii frumoasa de aprilie in anul 2001. Eram si eu la o sala de net si cum atunci era in mare voga mirc-ul m-am gandit sa incerc si eu. Am contactat o fata pe nick-ul ei Mara si mi-a raspuns. Nu am vorbit mult dar la sfarsit mi-a cerut numaryl meu de telefon. Cum atunci nu prea erau mobile am dat numarul meu de fix dar fara prea multe sperante ...(continuare)
Declaratii de dragoste- De la Alina pentru Bogdan
Ne-am nascut numai pentru o singura persoana, persoana in a carei cautare suntem incontinuu... Am avut impresia ca te zăresc... tu jumatate a vietii mele, tu inger ce ma aduci pe drumul bun si ce ma înveti tainele iubirii sfinte, tu esti cel care dai vietii mele un sens, un impuls de a infrunta crunta viata si de a o lua de la capat cu fruntea sus. ...(continuare)
Declaratii de dragoste- Draga iubire...
Da,te-am recunoscut:erai tu si inima mea a inceput sa bata fara oprire...erai tu si rana a inceput sa sangereze din nou... cata durere sa te vad si aceeasi durere cand nu imi esti aproape!...Esti atat de incapatanata iubire!De ce nu te cuibaresti in inima altcuiva?De ce nu stii sa cresti si sa iti intinzi aripile sa zbori,sa te implinesti? Ce faci ...(continuare)
Declaratii de dragoste- Pentru Soarele meu,Cristy
Esty pentru mine soarele de pe cer ce ma pezeste mereu de furtuna,din pacate acum ploua,dar styu ca dupa ploaie rasare iar soarele pe cer shy iar te pot privy.M-ai incalzit cu razele tale de soare fierbinty shy cu ochy tai nevinovaty care emit caldura yubiry.As vrea sa te ating ,sa te privesc mai mult,sa te sarut shy sa fim suflete pereche.Dar nu s ...(continuare)
Declaratii de dragoste- Ramai o viata langa mine, te implor suflete
Iubirea mea dulce, raza mea soare, te rog sa nu apui, te rog cu lacrimi in ochii si amaraciune in suflet te rog, sa nu imi dezgolesti inima, sa nu ma lasi pustie, sa nu iei cu tine toate visele si sperantele, sa nu imi iei aerul, sa nu imi iei lumina. La ceas de seara caand ceilalti dorm, eu plang pana imi seaca ochii, cu gandul la tine, la noi si ...(continuare)
Alege pagina: <inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 inainte>  
 
 
 
Noutati
Newsletter
Publicitatece se cauta

Home | Contact | Forum | Blog | Felicitari | Prieteni | Casatorie

 

http://www.leadpro.ro

search with google
Termeni si conditii de folosire ale acestui site.