Texte de dragoste
» Citate de dragoste » Link-uri
Felicitari
» Toate categoriile » Iubire » Flori » Animale » Fara tine » Valentine's Days » Martisor » 8 martie » Paste » Craciun
Horoscop
Prieteni
» Cautare avansata » Vreau si eu
PublicitateAlege pagina: <inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 inainte>  
Declaratii de dragoste- De la MethodKid pentru Elena
Nu am cascade cristaline... Nici jungle pline cu fiare... Nu am campii de diamante.. Dar am pasari ca sa`mi cante.. Nu am bijuteri shi nici daruri.. Nu am paduri de argint... Nu am averi shi nici nestemate... am cuvinte fermecate... si in special am o iubire...pe care azi ti`o daruiesc.Te Iubesc Elena !!Cu drag MethodKid. ...(continuare)
Declaratii de dragoste- DE LA DANA PENTRU NICU DIN CRANGASI
Ti ricordi la sera che ci siamo incontrati? Mi sentivo morire quando tu mi guardavi, non capivo piů niente...... mi sentivo confusa e nasceva il mio amore per te. Sei entrato nel mio cuore e l'hai rempito del tuo amore, un amore che mai si spegnerŕ e nel mio cuore sempre resterŕ. Ti amo da quando ero una picola ragazza e 6 diventato ...(continuare)
Declaratii de dragoste- De la Mihai pentru iubita mea, Ioana
Doar eu si vantul... Nu pot, nu vreau, nu stiu Sa aud cum vantul bate Mi-aduce un gand pustiu Ce inima mi-o strabate Esti tu, sau doar un vis Care pe cer incet s-a stins Nu pot sa simt, sa zambesc Nici macar sa mai traiesc Cand stiu ca fara tine e greu Printre frunze sa pasesc Si raman singur, doar eu Cu vantul sa ratacesc... ...(continuare)
Declaratii de dragoste- De la Iulia pentru iubirea mea Marian,
Credeam ca dragostea inseamna o adevarata condamnare la suferinta, dar datorita tie am descoperit ca a te indragosti e ca si cum te-ai trezi pentru a trai din nou. De cand te-am cunoscut pe tine timpul parca s-a oprit in loc numai pentru noi doi, pentru ca tu esti cel mai bun lucru care mi s-a intamplat in viata mea. Tu m-ai invatat ca ...(continuare)
Declaratii de dragoste- De la Pysyrea pentru Alex
Hai sa spunem lumii ca ne iubim !!! Ca vom fi distrushi de propria noastra metafora de iubire! Nebunia umbla libera prin lume Vine un 'nebun' shi din cea mai inocenta metafora face iubire! Are arma de 'steel' O sa am grija de 'nebunul' din tine! O sa am grija sa nu mai pleci! Imi place nebunia ta! O SA AM GRIJA SA NU SE MAI ARATE ALTUL CA T ...(continuare)
Declaratii de dragoste- De la "Copil" pt "Taty"
Inutil incerc sa ma conving ca pot sa traiesc Si fara tine, dar asa eu numai supravietuiesc Mi-e imposibil sa traiesc fara iubirea ta. Fara sa simt cum imi bate inima. Tu esti pentru mine ca ploaia pentru flori, Ca lucirea aurie pentru zori. Esti intunericul pentru noapte Esti lacrima lunii pentru soapte Esti frig pentru iarna si ninsoare. ...(continuare)
Declaratii de dragoste- De la MethodKid pentru Elena
Sunt un fulg de nea care încearcá sá îti mângâie fata... Doamne ce as vrea sá má scurg în pielea ta si sá nu mai ies niciodatá, asa as avea certitudinea cá nu am sá te pierd... Marea este complicea mea, ea este aláturi de mine mereu, ea este singura care nu m-a trádat si nu má va tráda niciodatá... Sunt o adiere de vânt sálbaticá... Eu sunt lum ...(continuare)
Declaratii de dragoste- De la Cristina pentru Silviu
l-am cunosacut pe silviu intr-un moment in care aveam nevoie de cineva alaturi de mine,un umar pe care puteam plange si un glas de la care asteptam un sfat...fiecare clipa alaturi de el este magica,unica si speciala este motivul pentru care ,in lumea asta rea si mereu in miscare,ma opresc din drum sa il sarut si sa ii spun cat il iubesc de mult.ii ...(continuare)
Declaratii de dragoste- De la Catalin pentru Andra din Bucuresti
As vrea sa fiu o lacrima in ochiul tau,pt a putea aluneca pe obrazul tau,si a ajunge pe buzele tale,dar nu as vrea ca tu sa fii o lacrima pe obrazul meu pt ca te-as pierde ori de cate ori as plange... Exista 4 etape catre fericire:1Eu 2Tu 3Inimile noastre 4Noi doi impreuna te iubesc.......... ...(continuare)
Declaratii de dragoste- De la Andrei pentru Cristina
Spune-mi doar ca nu ma vrei Si intr-o clipa voi pleca Dar sa nu imi spui: "Andrei intoarce-te in viata mea!" Si in cap as sta doar pentru tine Si te-as iubi mereu-mereu Am fost un fraier,n-am stiut Ca vei pleca de la pieptul meu>> ...(continuare)
Alege pagina: <inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 inainte>  
 
 
 
Noutati
Newsletter
Publicitatece se cauta

Home | Contact | Forum | Blog | Felicitari | Prieteni | Casatorie

 

http://www.leadpro.ro

search with google
Termeni si conditii de folosire ale acestui site.