Texte de dragoste
» Citate de dragoste » Link-uri
Felicitari
» Toate categoriile » Iubire » Flori » Animale » Fara tine » Valentine's Days » Martisor » 8 martie » Paste » Craciun
Horoscop
Prieteni
» Cautare avansata » Vreau si eu
PublicitateAlege pagina: <inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 inainte>  
Declaratii de dragoste- bianca bitu
Voiam doar sa stii ca tu esti lumina ochilor mei.Tu ma intelegi cel mai bine si de acea cred ca nu as putea trai fara tine nici macar o zi.Alfabetul incepe cu litera A ,numaratoarea cu cifra 1, tristetea cu o lacrima si iubirea mea incepe cu tine.Te iubesc ,te-am iubit si te voi iubi mereu. ...(continuare)
Declaratii de dragoste- de la ioa pt toata lumea
VIATA E SCURTA ASA K TRAIESTE INTES FIECARE CLIPA, CACI IUBIREA SE PIERDE SI O DATA SI-O DATA TOT O SA-TI PARA RAU K N-AI PIERDUT NIMIC. ...(continuare)
Declaratii de dragoste- de la Milena
Iubesc clipa in care te-am vazut!..., iubesc prima noastra noapte cand inimile s-au unit pentru eternitate!..., iubesc mangaierea ce mi-o oferi in fiecare dimineata precum si buzele tale senzuale care ma saruta la nesfarsit!.... Ma fascineaza amestecul tau de copilarie cu maturitate, dorinta ta de a ma face sa ma simt intotdeauna bine in preajma ta ...(continuare)
Declaratii de dragoste- De la Andreea pt un baiat mandru mic si slab
Catalin daca vreodta ne vom certa sa nu uiti de clipele frumoase si mai ales de planurile facute impreuna . CREDE-ma ca abia astept sa ma trezesc in fie ce dimineata alaturi de tine si-n fiecare seara sa adorm, langa tine . }{}{}{ Te sarut dulce saruta-ma in acest moment daca tia placut ...(continuare)
Declaratii de dragoste- de la balint ana maria
numaratoarea incepe cu 1,alfabetulincepe cu A,tristetea incepe cu o lacrima,iar fericirea mea incepe cu tine.TE IUBESC.in special pentru iubirea mea00 EDIS.TE IUBESC ...(continuare)
Declaratii de dragoste- De la valy pentru Bobby
dak vreodata vei plange as vrea k ultima ta lacrima sa fiu eu..sa patrund adanc in inima ta shi sa nu mai ies nicicand....asha k te rog sa nu stergi ultima lacrima pt k aceea sunt eu kre TE IUBESC mai mult k viatza mea cat mi-as dori sa ploua in locul unde esti acum..asha vei vedea cate lacrimi de fericire curg din ochii mei doar pt simplul fapt ...(continuare)
Declaratii de dragoste- De la Gamanu
Daca asi planta o floare de fiecare daca cand ma gandesc la tine acum asi merge printro gradine plina cu flor Te iubesc mami ...(continuare)
Declaratii de dragoste- De la Doru pentru Alina
din partea mea(doru)pt.cea mai frumoasa fata din dorohoi Marin Alina:as avea multe de spus,dar TE IUBSC e de ajuns ...(continuare)
Declaratii de dragoste- De la Andreeea pentru Catalin
Tu razi eu plang tu pleci eu raman asa a fost de cand te-am cunoscut .oare nu-ti ajunge cat rau tu mi-ai facut?Te iubesc poate o sa inveti si tu sa ma iubesti cu adevarat si sa-ti doresti si binele meu nu nu mai al tau . Pleaca daca vei fi fericit fara mine . Ramai cu mine daca ma iubesti .Si daca o viata cu mine vrei sa traiesti strange-ma in ...(continuare)
Declaratii de dragoste- de la Mitz@
Cristina...shi aici itzi dau o declaratzie...te iubesc eshti fata la care am simtzit iubire shi la care am aflat cu adevarat ce inseamna...nu vreau sa renuntz la iubirea ta...cand ma bag in pat daca nu ma gandesc la tine nu pot sa adorm,daca nu te visez nu mai visez deloc,daca nu ma trezesc cu gandu la tine nu ma mai trezesc deloc,daca nu am parte ...(continuare)
Alege pagina: <inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 inainte>  
 
 
 
Noutati
Newsletter
Publicitatece se cauta

Home | Contact | Forum | Blog | Felicitari | Prieteni | Casatorie

 

http://www.leadpro.ro

search with google
Termeni si conditii de folosire ale acestui site.