Texte de dragoste
» Citate de dragoste » Link-uri
Felicitari
» Toate categoriile » Iubire » Flori » Animale » Fara tine » Valentine's Days » Martisor » 8 martie » Paste » Craciun
Horoscop
Prieteni
» Cautare avansata » Vreau si eu
PublicitateAlege pagina: <inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 inainte>  
Declaratii de dragoste- Iubire magica
Magia dragostei Dragostea fi-va mereu a vietii magie, Caci dragostea-i mister si bucurie. Lucrarile dragostei sunt magice si uimitoare Si nu-i nimic pe lume la care dragostea nu poate fi schimbare. Dragostea poate face lucrurile zilei Sa para lucrurile frumusetii si-ale gratiei. Dragostea-i darnica, blanda si dulce Vazul nu-n ratiune ...(continuare)
Declaratii de dragoste- Declaratie de dragoste pentru Justin
Da, acum cred ca stiu ce simt pentru tine...da, azi pot spune ce furtuni se ascund in coltisoarele inimii mele si ce sentimente imi strapung din ce in ce mai puternic mintea! Mi-am dat seama ca nu te iubesc si nici nu sunt indragostita de tine... Nu mai stiu cum se fac astfel de lucruri, care pe zi ce trece devin din ce in ce mai banale. Te ...(continuare)
Declaratii de dragoste- Te iubesc !!!
Te-am cunocut in clipe grele, ai fost ca un dar de la Dumnezeu pt a-mi alina sufletul. Lumea intreaga a fost impotriva noastra, dar am rezistat 1 an si 7 luni, sper iubitul meu ca dragostea noastra sa fie tot atat de mare si in continuare si sa putem rezista tuturor rautatilor oamenilor.Te iubesc si te voi iubi mereu, vei avea mereu un loc in s ...(continuare)
Declaratii de dragoste- D e la Diana pt Ingerasul ei
Cineva va fi intotdeauna aici sa te iubeasca,cineva va pretui intotdeauna caldura zambetului tau si fericirea inimii tale,cineva va incerca intotdeauna sa gaseasca cuvinte sa-ti multumeasca pt ca ai umplut viata cu vise devenite realitate si amintiri frumoase.TE IUBESC nu doar pt ceea ce esti,ci pt ceea ce sunt eu cand sunt cu tine,pt ca ma aiu ...(continuare)
Declaratii de dragoste- concurs!
Declaratie de dragoste: You make my heart beat faster than ever....you make my soul fly up to the endless skyes, you make me feel sorry for the days that I wasted not loving you... My heart's all yours...take it!!! Are you waiting for the rain to wash up all the sweet memories I have of you? Are you waiting for the time to steal the huge lo ...(continuare)
Declaratii de dragoste- concurs!
Love needs no explanation You stepped into my soul, You landed in my mind; You saw all my thoughts naked, You tasted my dreams... You got out very confused. Wherever you looked, In every corner, You saw yourself... Do I have to explain why??? ...(continuare)
Declaratii de dragoste- Puterea dragostei
Inainte de a te cunoaste am crezut ca am iubit. Dar nu am iubit cu adevarat pe altcineva in afara de tine. Inainte sa te intalnesc, nici macar nu stiam ce inseamna sa iubesti sau sa fii iubit. Imi doresc sa fi fost tu cea careia i-am daruit primul sarut, cea cu care am dansat pentru prima oara. Nu a fost sa fie asa, dar cu tine am invatat sa iu ...(continuare)
Declaratii de dragoste- Tu & ploaia
Totul ne desparte: distanta, viata, oamenii, poate si destinul. Dar daca ai privi dincolo de fereastra camerei tale m-ai zari, pentru ca sunt totul ce este in jurul tau: sunt departarea, sunt apusul si rasaritul... Sunt totul si, totusi, nimic... Ai ascultat vreodata ploaia? Ai privit-o cum saruta pamantul, iar acesta ii raspunde la sarutari so ...(continuare)
Declaratii de dragoste- Luisa ptr ingerasul ei
Atunci cand Dumnezeu a creat pamantul , a pus pe el un barbat si in barbat a pus cel mai frumos ingeras din rai pentru a putea avea viata.Timpul trecea si barbatul era trist in permanenta,chiar daca purta in el cel mai frumos inger.Atingi Dumnezeu a luat o aripa din sufletul barbatului si a creat femeie.Si avazut ca barbatul era mai fericit d ...(continuare)
Declaratii de dragoste- Te iubesc
Dragostea este ca un edifiuciu, iar piatra care sta la temelia acestuia este iubirea, si fiecare zi care trece este inca o caramida pusa la temelia lui. Dar dintr-o singura greseala poate dintr-o vorba spusa in vant, edificiul ce cu greu l-ai cladit, se poate darama, si atunci iti va lua poate mult timp ca sa reconstruiesti ceea ce ai daram ...(continuare)
Alege pagina: <inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 inainte>  
 
 
 
Noutati
Newsletter
Publicitatece se cauta

Home | Contact | Forum | Blog | Felicitari | Prieteni | Casatorie

 

http://www.leadpro.ro

search with google
Termeni si conditii de folosire ale acestui site.