Texte de dragoste
» Citate de dragoste » Link-uri
Felicitari
» Toate categoriile » Iubire » Flori » Animale » Fara tine » Valentine's Days » Martisor » 8 martie » Paste » Craciun
Horoscop
Prieteni
» Cautare avansata » Vreau si eu
PublicitateAlege pagina: <inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 inainte>  
Declaratii de dragoste- De la Gabriela X-ulescu pentru Marian
De o vreme incoace, soarele straluceste mult mai puternic pentru mine. Simt cum razele lui calde ma invaluie intr-o dulce leganare si cum intreaga mea fiinta se cutremura de fericire.Acest soare cald esti tu iubirea mea.Esti asemeni unui astru,fara asemanare , stralucind mereu in mintea mea in inima si sufletul meu.Cu tine si numai atunci cand ...(continuare)
Declaratii de dragoste- Te iubesc
As dori ca dragostea noastr? s? nu cunoasc? granitele sufletului omenesc, ca noaptea g?ndurilor s? alunece pe l?ng? ea... Cuvinte simple si inocente as vrea s? o descrie, adunate de printre astrii singuratici ?n mari pustii de lacrimi, ?mpr?stiate ?n nisipurile galbene ale vesniciei. Corabia pe care vom pluti, printre banchizele albe ale dure ...(continuare)
Declaratii de dragoste- Tu cel pe care inca-l iubesc
Tu cel pe care inca-l iubesc, esti spinul trandafirului ce mi-a strapuns inima; tu esti ingerul alb din noaptea vietii ce-mi lumineaza calea spre fericire. Tu esti steaua care a cazut atunci, cand dragostea mea s-a stins pentru cateva clipe ale mandriei. Tu esti lacrima eterna a vietii mele. Tu esti golul vietii mele pustiite si norocul ce mi-a ...(continuare)
Declaratii de dragoste- De la Georgiana pentru Florin
TE IUBESC! te iubesc pentru ceea ce sunt eu atunci cand sunt langa tine!...te iubesc pentru ca alaturi de tine pot fi mereu eu insami...te iubesc pentru ca ma faci sa ma simt asa cum nu m-am simtit niciodata...te iubesc pentru ca dragostea ta imi spune ca tot ce e mai bun de abia acum mi se va intampla...te iubesc pentru ca de fiecare data cand ...(continuare)
Declaratii de dragoste- adri
atat cat pot cuprinde in TIMPUL MEU ,prea scurt,.. aproape efemer,.. as fi vrut sa ma opresc doar la tine ,in inima ta pentru ca a mea.. acum se stinge..! cu gandul la tine ,ratacesc printre randuri anceracand sa-mi definesc dorinta ,..si ma terzesc, an vis, la tine-n brate ......de-ar fi adevarat..! ...(continuare)
Declaratii de dragoste- De la Tofan Radu Andi pentru Alexandra
Stau si ma uit la chipul tau,O sa-l port in minte mereu;Stau si ma gandesc la privirea ta,Cu care mi-ai luminat inima.Stau si ma uit la gura ta,Ce n-as da s-o pot saruta;Stau si ma uit la trupul tau,As vrea sa-l am langa mine mereu.Stau si ma gandesc la vremea ce trece,Strangand in palme mana ta rece;Stau si ma uit la tine cu dor,Inima-mi este acum ...(continuare)
Declaratii de dragoste- oana o
Pentru tine 1 Mai intai te nasti. 2 Apoi cresti 3 Devi adolescent 4 Cunosti pe cineva 5 Ajungi sa il/o iubesti 6 Apoi suferi din cauza lui/ei 7 Dupa ce suferi, inca mai speri la el/ea 8 Dupa ce speri vrei sa mori 9 Dupa ce mori sufletul tau va devenii ceva de nepretuit 10 Apoi devii cenusa 11 Atunci el/ea isi va da seama de greseala facuta si va re ...(continuare)
Declaratii de dragoste- sandra
Ingerul negru aripa-silasa, Durerea din piept mai tare apasa Ziua de maine tacere aduce, Sufletul dupa tine plange... ...(continuare)
Declaratii de dragoste- alexandru valeria
De o vreme incoace, soarele straluceste mult mai puternic pentru mine. Simt cum razele lui calde ma invaluie intr-o dulce leganare si cum intreaga mea fiinta se cutremura de fericire.Acest soare cald esti tu iubirea mea.Esti asemeni unui astru,fara asemanare , stralucind mereu in mintea mea in inima si sufletul meu.ptr tzuki iubirea mea cea mare sh ...(continuare)
Declaratii de dragoste- Luisa ptr. Steff
Motanelul meu drag,iubitelul meu scump,mie mi-i frica,dar nu stiu de ce? Mi-e frica sa nu te pierd,caci te iubesc foarte mult.Tu la mine iesti cel mai scump om pe fata pamintului,viata mea fara de tine nu poate sa existe.Existenta ta si gindurile mele la tine imi dau putere sa merg inainte,ceea ce te sfatui si pe tine sa o faci,sa nu pi ...(continuare)
Alege pagina: <inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 inainte>  
 
 
 
Noutati
Newsletter
Publicitatece se cauta

Home | Contact | Forum | Blog | Felicitari | Prieteni | Casatorie

 

http://www.leadpro.ro

search with google
Termeni si conditii de folosire ale acestui site.