Texte de dragoste
» Citate de dragoste » Link-uri
Felicitari
» Toate categoriile » Iubire » Flori » Animale » Fara tine » Valentine's Days » Martisor » 8 martie » Paste » Craciun
Horoscop
Prieteni
» Cautare avansata » Vreau si eu
PublicitateAlege pagina: <inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 inainte>  
Declaratii de dragoste- Mi-e dor de tine
Mi-e dor de tine. De buzele tale senzuale... Vreau sa te am aproape, sa te strang in brate, sa te sarut. Sa ne contopim amandoi intr-un sarut pasional. Sa ne imbatam cu dragostea ce ne imbratiseaza, toata noaptea. Dimineata, sa ne trezim imbratisati si sa o luam de la capat. ...(continuare)
Declaratii de dragoste- Pentru IOANA
pun aceste versuri pe hartie si am gandesc la cineva care mi-a luminat sufletul si mi-a aratat calea spre adevarata si pura iubire IOANA,stii k ma gandesc la tine lacrimil-mi curg akum pe obrazul meu si am rog la D-ze sa fim impreuna mereu... nu vreau sa te vad cu altcineva ca nu stiu ce s-ar petrece in mintea mea Te iubesc,te ...(continuare)
Declaratii de dragoste- Concurs
J'aime deux choses. Toi et la rose. La rose pour une jour. Toi pour toujours! ...(continuare)
Declaratii de dragoste- MAREA
MAREA,albastra dar involburata Ca si ai tai ochi lacrimand Atunci cind esti suparata Si vii la mine iar plangand MAREA,cu ale ei frenetice unduiri Valuri ce au creste-nspumate Din etern legatoare de iubiri Purtate pe val si apoi spulberate MAREA,eterna poveste de iubire ...(continuare)
Declaratii de dragoste- mi placi foarte mult.Fara tine nu pot nici sa respir,de aceea iti spun :te iubesc si te pup dulce.
Nimic in viata nu este mai frumos si mai pur ca iubirea.Cand iubesti zilele trec mai repede si mai placut,lumea pare mai buna,greutatile sunt mai usor de invins.Cand iubesti pe cineva simti ca zbori,ca plutesti de fericire.Intreg corpul iti este invaluit intr-o dulce amortire.Pentru iubirea vietii mele. Simt cum,o adiere calduta de vant,imi ...(continuare)
Declaratii de dragoste- declaratie
Viata mea e o insiruire care se repeta.niimic nou, nimic palpitant nimic incitant nimic care sa ma faca sa ma mobilizez . iar e umbra azi pe partea mea si soare pe cealalta cred.la mine cam de mult n-a mai venit soarele , mereu noapte, intuneric, umbra, ceata, o natura statica daca ar fi sa-mi asociez viata mea cu un tablou.poate se va gasi vr ...(continuare)
Declaratii de dragoste- De la Sanda
Te iubesc cum nu am iubit pe nimeni in viata mea tu esti raza mea de soare esti aerukl si respiratia mea esti soarele luna si stelele de pe cer tu imi umpli golul din sufletul meu tu ma-i facut sa uit ce e aia suferinta si ma faci mereu fericita cand te afli in preajama mea .....de la Sanda Pt gandacul meu mik si iubit mihay niciodata sa nu uit ...(continuare)
Declaratii de dragoste- A inventa adevarul
Imi acult cu atentie inima precum,pe tarmuri,melcul simte valul.Ii aud bataile valului rosu,intotdeauna altfel si mereu acelasi.Stiu de ce bate astfel,dar nu pot sa spun pentru ce va sa bata.De-as incerca s-o spun prin fantasmele cuvintelor si inselarii-ntamplatoare,m-as trezi uluita eu insumi ca am inventat adevarul:cand m-am prefacut ca te iu ...(continuare)
Declaratii de dragoste- nu ma uita georgiana
mergand prin parcul indragostilor din orasul las vegas si gandidu-ma la tine mam asezat doar pentru un moment , un miros ce venea cu o viteza maxima ma adormit, si ma trimis in raiul fericiri se facea ca tu esti frumoasa in barcat pe o stea mare si gingasa iar eu eram pe o stea mai mica si ma gandeam cum sa ajung la tine dragostea mea nemarginita ...(continuare)
Declaratii de dragoste- iti voi da
iti voi da inima mea ca sa intelegi eu sunt sufletul tau iar tu esti dragostea mea daca te vei intoarce la mine cu toata inima ta si nu uita niciodata ca tu esti dragostea mea cea mare nascuta dintr-o intamplare.atunci te voi lasa sa-mi privesti ochii dar sa-mi lasi privirea senina.te voi lasa sa-mi cuprinzi mainile dar sa nu-mi distrugi mangaieril ...(continuare)
Alege pagina: <inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 inainte>  
 
 
 
Noutati
Newsletter
Publicitatece se cauta

Home | Contact | Forum | Blog | Felicitari | Prieteni | Casatorie

 

http://www.leadpro.ro

search with google
Termeni si conditii de folosire ale acestui site.