Texte de dragoste
» Citate de dragoste » Link-uri
Felicitari
» Toate categoriile » Iubire » Flori » Animale » Fara tine » Valentine's Days » Martisor » 8 martie » Paste » Craciun
Horoscop
Prieteni
» Cautare avansata » Vreau si eu
PublicitateAlege pagina: <inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 inainte>  
Declaratii de dragoste- de la VALICKA
Nu sunt poeta ca sa-ti scriu cea mai frumoasa poezie,dar sunt o gingasa fiinta si as putea sa-ti daruiesc o dragoste adevarata si curata.Cind valurile vremii si valurile singuratatii te vor cuprinde,iar gindurile tale se vor indrepta cu toata sinceritatea catre mine,vei lua aceasta foaie,o vei privi o vei privi si vei sopti,,A FOST O DATA".Intr-un ...(continuare)
Declaratii de dragoste- De la Alexandra
IARNA� ANOTIMPUL IUBIRII A venit iarna, anotimpul nostru, a venit încet� dar sigur, exact așa cum ai pătruns tu în inima mea� acum e prea târziu, o altă iarnă ne-a cuprins, dar totuși� ții minte cum gerul ne învăluia trupurile? Cum tremuram amândoi la fiece rece adiere? Eu mi-aduc aminte mereu! Păcat că și tu ai fost la ...(continuare)
Declaratii de dragoste- As vrea
As vrea sa te am alaturi o vesnicie, dar cum vesnicia nu exista ma multumesc si cu o viata intreaga. Ti-am spus vreodata cum TE IUBESC? Pai: -TE IUBESC cum n-am mai iubit pe nimeni; -TE IUBESC cum numai un inger poate iubi; -TE IUBESC cu privirea; -TE IUBESC cu sarutul; -TE IUBESC cu atingerea; =TE IUBESC cu trupul; -TE IUBESTE toata fiin ...(continuare)
Declaratii de dragoste- AS VREA SA FII O STEA
AS VREA SA FII O STEA CA SA TE POT ATINGE, AS VREA SA FII O FLOARE CA SA TE POT CULEGE, AS VREA SA FII PARFUMUL CA SA TE POT SIMTII, AS VREA SA FII IMAGINEA CA SA TE POT VEDEA, AS VREA SA FII IUBITUL MEU CA SA TE POT AVEA ...(continuare)
Declaratii de dragoste- ESTI CA O STEA
ESTI CA O STEA MAI SUS CA CELELATE, SI SPER CA INTR-O ZI, VEI DEVENI O SETA CAZATOARE SI VEI CADEA IN FATA MEA, SI IN SCHIMBUL UNUI SARUT SA IMI DAI DRAGOSTEA TA ...(continuare)
Declaratii de dragoste- Te iubesc
As vrea sa fiu o floare Pe care s-o mirosi, Sa ma transform in lacrimii In ochii tai frumosi. As vrea sa fiu un nor Sa ma transform in ploaie Si peste trupul tau Apoi sa curg siroaie. As vrea sa fiu pamantul Pe care tu pasesti, As vrea sa fiu eu insumi Sa-mi spui cat ma iubesti. Nu ti se pare ca vreau cam multe? Asa ca mai bine te vreau ...(continuare)
Declaratii de dragoste- Ti-am spus vreodata ca te iubesc?
Ti-am spus vreodata ca te iubesc? Ti-am spus vreodata cum te iubesc? NU? Atunci...Te iubesc!Nu este destul?... sa ?ti spun cum te iubesc? Cum te iubesc... lasa-ma sa numar ...Te iubesc cum nu am mai iubit pe nimeni... Poate crezi ca nu e destul... Te iubesc cum numai un ?nger poate iubi...Te iubesc cu privirea..., te iubesc cu sarutul..., te iubesc ...(continuare)
Declaratii de dragoste- Dragostea
Dragostea inseamna sa respiri, sa speri, sa ierti.. sa iubesti. Daca as fi un nor as sta tot timpul deasupra ta, daca ai fi pam??nt eu as fi apa, daca ai fi , eu as fi puritatea. Te iubesc foarte mult si cred ca fara tine nu as mai putea trai in aceasta lume, care m-i s-ar parea ca ziua fara soare sau noaptea fara stele. ...(continuare)
Declaratii de dragoste- As vrea sa iubesc
As vrea sa iubesc marea, dar marea nu iubeste, As vrea sa iubesc pam??ntul, dar pam??ntul e rece si plin de intuneric As vrea sa iubesc oamenii, dar oamenii sunt rai... As vrea sa te iubesc pe tine dar nu stiu daca ma iubesti Dar totusi am sa iubesc tot ce e mai bun din mare, pam??nt si oameni Iar din tine am sa iubesc totul pentru ca ...(continuare)
Declaratii de dragoste- As vrea sa iubesc marea, dar marea nu iubeste,
As vrea sa iubesc marea, dar marea nu iubeste, As vrea sa iubesc pamantul, dar pamantul e rece si plin de intuneric As vrea sa iubesc oamenii, dar oamenii sunt rai... As vrea sa te iubesc pe tine dar nu stiu daca ma iubesti Dar totusi am sa iubesc tot ce e mai bun din mare, pamant si oameni Iar din tine am sa iubesc totul pentru ca ai fost si ...(continuare)
Alege pagina: <inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 inainte>  
 
 
 
Noutati
Newsletter
Publicitatece se cauta

Home | Contact | Forum | Blog | Felicitari | Prieteni | Casatorie

 

http://www.leadpro.ro

search with google
Termeni si conditii de folosire ale acestui site.