Texte de dragoste
» Citate de dragoste » Link-uri
Felicitari
» Toate categoriile » Iubire » Flori » Animale » Fara tine » Valentine's Days » Martisor » 8 martie » Paste » Craciun
Horoscop
Prieteni
» Cautare avansata » Vreau si eu
PublicitateAlege pagina: <inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 inainte>  
Declaratii de dragoste- de la cristi
Din momentul din care te-am vázut, am simtit si am aflat în adâncul inimii mele o poftá nebuná sá-ti dezváluiesc amorul, dorind sá-ti fac mii de juráminte în genunchi si privindu-te în paradisul inimii mele, sá-ti zic: ...asta e partea frumoasá si dulce a inimii mele unde tu vei fi cráiasa sufletului meu si fácându-te fericitá îti voi pune frumos p ...(continuare)
Declaratii de dragoste- declaratia mea............
"Yubytu.....Stii de ce ploua? Ploua pentru ca s-a plictisit cerul de soare, Ploua pentru ca s-a plictisit soarele de cer, Ploua pentru ca ii e pamantului sete. Stii de ce moare uneori viata? Moare pentru ca nu mai vrea sa fie viata, Moare pentru ca e vie si scurta In clipele de fericire. Stii de ce nu te iubesc? Nu te iubesc pentru ca nu ma iubesti ...(continuare)
Declaratii de dragoste- DE LA SMECHERITZA PT.COSTEL
Tu esti amintirea vesnica a mintii mele, tu ai reusit sa patrunzi in intunericul sufletului meu trezind scanteia iubirii... Pasii mei s-au ascuns in urma ta, iar daca cerul ar putea... sa te-aduca in viata mea... as culege-n palma o stea... sa te am pe tine langa inima mea... Nu stiu ce vreau, nu stiu ce pot; as vrea sa tip, dar n-are rost; as vrea ...(continuare)
Declaratii de dragoste- ptr iubi
Esti cel mai mic castig, si totusi o COMOARA, Esti gandul ce`mi da viata, si totusi ma doboara, Esti cel mai dur cosmar, si CEL MAI DULCE vis, Esti un colt de Iad, dar si PARADIS! ....:::TE IUBESC:::.... ...(continuare)
Declaratii de dragoste- DE LA ELENA PENTRU COSTEL NECURATU
Cand voi inchide ochii pentru totdeauna, tu sa-mi pecetluiesti buzele cu un sarut pentru a le incalzi, iar picioarele sa mi le acoperi cu petale albe de trandafiri si in par; sa-mi prinzi trandafirul rosu al iubirii eterne ce va lumina chipul meu invaluit de tristetea mortii. Iar..., de vei zari o lacrima ce se va scurge pe obrazul meu palid sa sti ...(continuare)
Declaratii de dragoste- Cineva va fi intotdeuna aici sa te iubeasca
Cineva va fi intotdeuna aici sa te iubeasca, cineva va pretui intotdeuna caldura zambetului tau si fericirea inimii tale ... Cineva va incerca intotdeuna sa gaseasca cuvinte sa-ti multumeasca pentru ca ai umplut viata cu vise devenite realitate si amintiri frumoase. Te iubesc nu doar pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt eu cand sunt cu tine ...(continuare)
Declaratii de dragoste- Nu conteaza cat de inalt e cerul
Nu conteaza cat de inalt e cerul,cat de adanc e oceanul,cat de puternic e Vantul, cat de vast e raul,vreau doar sa-ti Apun..... ca nu e treaba ta. ...(continuare)
Declaratii de dragoste- Exista 4 etape catre fericire: 1-eu, 2-tu, 3-inimile noastre, 4-noi doi impreuna.
La ce foloseste frumusetea fara inteligenta, banii fara fericire, zambetul fara sentimente, viata fara tine ? ...(continuare)
Declaratii de dragoste- o declaratie de dragoste...din Piatra-Neamt
Mi-ar trebui mii de cuvinte pentru a exprima ceea ce simt...mii de cuvinte, dar o singura inima...Costel, as muta Ceahlaul piatra cu piatra daca as sti ca dincolo de el te gasesc pe tine, indiferent daca mi-ar lua o viata intraga! ...(continuare)
Declaratii de dragoste- Te iubesc
Pentru ca zambetul tau sa nu fie niciodata umbrit as cauta lumina in intuneric, pentru ca ochii tai sa nu fie tristi as reanvia frunzele care mor toamna , pentru ca pasii sa-ti fie calauziti tot timpul as lua stelele de pe cer ca sa iti luminez calea , pentru iubirea ta as ingheta soarele , pentru sarutul tau as topii ghetarii si as seca marile , p ...(continuare)
Alege pagina: <inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 inainte>  
 
 
 
Noutati
Newsletter
Publicitatece se cauta

Home | Contact | Forum | Blog | Felicitari | Prieteni | Casatorie

 

http://www.leadpro.ro

search with google
Termeni si conditii de folosire ale acestui site.