Texte de dragoste
» Citate de dragoste » Link-uri
Felicitari
» Toate categoriile » Iubire » Flori » Animale » Fara tine » Valentine's Days » Martisor » 8 martie » Paste » Craciun
Horoscop
Prieteni
» Cautare avansata » Vreau si eu
PublicitateAlege pagina: 1 2 3 inainte>  
Declaratii concurs- Uneori
Uneori privim impreuna si ascultam zguduiti de durere cum mor trandafirii si-din nou, incepem sa iubim primaverile. Uneori pipaim fosnetul stelelor si ascultam cantecul lunii si-din nou, incepem sa iubim noaptea. Uneori timpul acopera corpurile noastre si asculta cantecul somnului si-din nou, am inceput sa ne iubim. Apoi, spre dimin ...(continuare)
Declaratii concurs- Opinie
Am decis sa fac cunoscuta povestea mea de dragoste pentru ca eu credeam ca nu voi mai iubi nicicand pana cand l-am intalnit pe EL.Voi incepe cu inceputul. ERA in 2001 eu cu familia mea m-am mutat de la bloc la casa si asa l-am cunoscut pe baiatul care urma sa imi fie iubirea vietii mele a fost o dragoste fulgeratoare dar si care ma distrus enorm.A ...(continuare)
Declaratii concurs- Mesaj iubirii mele... Inca...te astept...
Imi cer iertare ca am crezut in acest joc amagitor in care amandoi m-am jucat cu visele, in tot acelasi univers trist si pustiu, care nu mi-a oferit mie, nici macar o sansa... Ma intrebam de ce ma agat de iubirea asta de parca ar fi macar o sansa in ea... De fapt ma intreb si de ce mai traiesc pe pamantul asta plin de lacrimi si ploi.... E ciuda ...(continuare)
Declaratii concurs- Ai fost mereu acolo, pentru mine…
Ai fost mereu acolo, pentru mine… Cand ma voi gandi la acele clipe… si la visele pe care le-am lasat in urma, voi fi fericit caci am fost binecuvantat sa te am in viata mea... Cand ma voi gandi la acele zile, voi privi si iti voi zari chipul,pentru ca ai fost acolo pentru mine… Voi pastra o parte din fiinta ta ...(continuare)
Declaratii concurs- 101 motive:
101 motive: Why u need romance in your life? 1. Remember to say "I love you" and "I need you" often. 2. Walk hand in hand in the rain. 3. Write a love poem. 4. Call a radio station and dedicate a favorite song. 5. Write "I Love You" in lipstick or shaving cream on the mirror. 6. Hide love notes in a lunch bo ...(continuare)
Declaratii concurs- Stau si ma gandesc
Stau si ma gandesc si nu gasesc un raspuns la o intrebare si anume DE CE EXISTA IUBIRE?. Dar cand te privesc imi dau seama de ce, CA SA TE IUBESC.IUBIREA ,acest cuvant care ne face sa fim fericiti dar si sa suferim din pacate. As vrea sa imi las inima sa te iubeasca dar imi este frica sa nu sufar sa nu ajung sa traiesc o iluzie un vis.Dar daca sta ...(continuare)
Declaratii concurs- Despre dragoste I
Despre dragoste I Poti da fara iubire, dar nu poti iubi fara daruire... Iubirea nu e doar un zambet, nu e doar o floare, iubirea e un suflet ranit si apoi vindecat de altul... Iubirea trebuie invatata, incercata si experimentata... prima atingere nu reprezinta niciodata expresia ei desavarsita...O iubire pe care esti nevoit s-o pazesti ...(continuare)
Declaratii concurs- Despre Dragoste II
Despre Dragoste II Nu exista indatorire pe care s-o subestimam mai mult, decat aceea de a fi fericiti... Iubirea de tara, iubirea de parinti, de prieteni si de tot ceea ce ne inconjoara este pretutindeni si ne copleseste in fiecare minut pe care-l traim. Am o banala intrebare pentru voi...: "Dragostea s-a nascut prin femeie sau Femeia s-a n ...(continuare)
Declaratii concurs- Luisa-Ai fost visul dulce de copil ce m-a însotit în noptile cu luná pliná.
Ai fost visul dulce de copil ce m-a însotit în noptile cu luná pliná. Ai fost primul sárut si prima lacrimá, prima sperantá si prima deceptie. Ai devenit durerea ce persistá si întreaga viatá tristá... Ai fost soarele de pe cerul vietii mele, ai fost visul pe care-l admiram în oglinda noptii grele... Ai fost tot ceea ce am cerut de la ...(continuare)
Declaratii concurs- Luisa-Tu esti cel pe care încá-l iubesc, esti spinul trandafirului ce mi-a strápuns inima.
Tu esti cel pe care încá-l iubesc, esti spinul trandafirului ce mi-a strápuns inima. Tu esti îngerul alb din noaptea vietii ce-mi lumineazá calea spre fericire. Tu esti steaua care a cázut atunci, când dragostea mea s-a stins, pentru câteva clipe ale mândriei. Tu esti golul vietii mele pustiite si norul ce mi-a umbrit existenta pe acest p ...(continuare)
Alege pagina: 1 2 3 inainte>  
 
 
 
Noutati
Newsletter
Publicitatece se cauta

Home | Contact | Forum | Blog | Felicitari | Prieteni | Casatorie

 

http://www.leadpro.ro

search with google
Termeni si conditii de folosire ale acestui site.