Texte de dragoste
» Scurte Declaratii » Articole » Povesti de dragoste » Declaratii de dragoste » Poezii de dragoste » Urari de paste » SMS de dragoste » Scrisori de Dragoste » Poezii celebre » Arta seductiei » Texte de agatat » Declaratii concurs » Citate » Maniere » Muzica de dragoste » Ajutor » Despre dragoste » Pentru Femei » Diverse » Glume » Audio Iubire » Maxime » Cina Romantica » Citate de dragoste » Link-uri
Felicitari
» Toate categoriile » Iubire » Flori » Animale » Fara tine » Valentine's Days » Martisor » 8 martie » Paste » Craciun
Horoscop
Prieteni
» Cautare avansata » Vreau si eu
Publicitate
AromatikSpa.ro Aromadifuzoare si Uleiuri aromatice pentru o relatie de succesAlege pagina: 1 2 3 4 inainte>  
Declaratii concurs- Tu,o petala
Tu,o petala de nea,ai atins sufletul meu cald si m-ai facut sa tresar. Apoi te-ai topit in fiinta mea si m-ai facut sa plutesc...Te caut in fiecare clipa in gandurile mele si te gasesc doar in vise...Acolo te iubesc,te sarut si te strang la piept ca pe un buchet de flori cu multe miresme...te pierd si iar te caut...ma sperii si intr-o clipa te simt ...(continuare)
Declaratii concurs- Contemplare…
Atunci cand am o clipa de repaus, gandurile ma inunda, nu- mi dau pace. Imi place sa filosofez, recunosc. Sunt prinsa intr- un iures al hazardului, al framantarilor. Constiinta? Ce mai inseamna acest cuvant? Mai am constiinta binelui? Poate. Da, insa o incalc. Cred ca sunt prizoniera propriilor greseli si a propriilor curse. Sunt prizoniera pro ...(continuare)
Declaratii concurs- inainte de el nu a existat nimic
......inainte de el nu a fost decat durere,decat lacrimi....cand l am intanlit,in acea clipa,am stiut ca tot ce a fost rau,tot ce a fost durere au disparut...am inceput alta viata alaturi d el....am uitat ca inainte d el am avut ceva....acum e cel mai frumos lucru din viata mea....il iubesc atat cat cred eu ca Dumnezeu permite unui om sa iubeasca. ...(continuare)
Declaratii concurs- ocean de amintirii,
o lakrima din cerul intunecat a pikat in sufletul meu!!si in acea clipa o patura de amintirii mi-au invadat sufletl!in 2 secunde parka am retrait fiecare clipa petrecuta cu tine!si intr-o secunda m-au patruns mii de fiori,fiori care numi dadea voi sa respir,sa vad sau sa aud!si-am inceput sa tremur si un ocean de lakrimii am varsat! In acel moment ...(continuare)
Declaratii concurs- PENTRU SOTUL MEU BOGDAN
Iti multumesc ca ma iubesti asa cum sunt!Te rog iarta-ma daca mai gresesc uneori,dar nu uita NICIODATA,ca te iubesc si te voi iubi cum nu am iubit pe nimeni altcineva!Stii ca nu pot o zi fara tine pentru ca fara tine eu nu voi mai fi,si fara tine inima mea nu va mai bate! Te iubesc infinit de sincer..crede-ma! O clipa sa ma privesti,sa imi zambe ...(continuare)
Declaratii concurs- Ma simt ciudat!
Ma simt ciudat chiar in momentul cand am primit ceea ce mi-am dorit cel mai mult:liniste,dragoste,afectiune...Ma doare sufletul!Poate te intrebi si tu de ce?! Nici eu nu stiu!!!Tot ce stiu e ca as pleca undeva departe de tot,unde sa nu existe amintiri si trecut!Undeva unde sa nu existe regrete...In mod normal ar trebui sa ma consider o femeie noro ...(continuare)
Declaratii concurs- sufar
Cu lacrimi in ochi azi am sarutat-o pt ultima oara. "Ultima oara"?!Ce dureros si ciudat suna,dar asta pare sa fie realitatea sau decizia ei! Probabil sunt o piedica in viata ei deoarece inca ma iubeste,dar simte ca nu mai avem un viitor impreuna.Nu-i pot oferi acuma familia pe care si-o doreste. Nu asteapta dupa mine! Ceea ce e ciudat e simplul fap ...(continuare)
Declaratii concurs- Am stat sa ma
Am stat sa ma gandesc si iata ca motivele nu au intarzaiat sa apara:TE IUBESC pentru ca esti frumoasa,pentru ca surazi,pentru ca faci de necaz,pentru ca esti unica,pentru ca ma iubesti,pentru ca ai parfumuri imbietoare,pentru ca parul tau are o alta culoare in lumina soarelui,pentru ca dimineata esti somnoroasa...TE IUBESC pentru ca...pentru ca.. ...(continuare)
Declaratii concurs- pentru sotul meu
"Cine te-a iubit nu se mai poate uita fara oarecare dispret la alt barbat – nu pentru ca esti mai bun decat altii, nu, nicidecum, dar in sufletul tau e ceva deosebit, care e numai al tau, ceva mandru, misterios. In vocea ta, orice ai vorbi, e o putere de neinvins. Nimeni nu intelege sa ceara dragoste cu atata perseverenta. Privirea nici unui ...(continuare)
Declaratii concurs- Eu te-am iubit,tu mai ranit
Eu te-am iubit cu adevarat tu mai ranit neincetat,n-as fi crezut vreodata ca tu vei inceta sa ma iubesti si mai ales vei incerca sa ma ranesti,ei bine,ai reusit insa tu m-ai ranit,si asta acum ma doare crezand ca tu n-ai fi in stare si ca tu ma iubesti asa cum am facut-o eu,de mute ori,eu stau ma uit la cer si ma gandesc cu ce-am putut ca sa-ti gre ...(continuare)
Alege pagina: 1 2 3 4 inainte>  
 
 
 
Noutati

Newsletter
Publicitatece se cauta

Home | Contact | Forum | Blog | Felicitari | Prieteni | Casatorie

 

http://www.leadpro.ro

search with google
Termeni si conditii de folosire ale acestui site.