Texte de dragoste
» Citate de dragoste » Link-uri
Felicitari
» Toate categoriile » Iubire » Flori » Animale » Fara tine » Valentine's Days » Martisor » 8 martie » Paste » Craciun
Horoscop
Prieteni
» Cautare avansata » Vreau si eu
PublicitateCina Romantica- Aperitivele creeaza atmosfera
Atunci cand planifici o seara romantica, asigura-te ca incepi cu aperitive savuroase. Opteaza pentru variante simple, precum caviar pe paine prajita, servit cu vodca de la gheata, sau o crema de branza cu aroma de usturoi, unsa pe paine integrala. Ideea este sa iti incepi seara creind un aer romantic, si fara sa petreci foarte mult in bucatarie. Po ...(continuare)
Cina Romantica- Garniturile adauga eleganta si romantism
Garniturile adauga eleganta si romantism Adauga garnituri din alimente cunoscute a avea calitati afrodiziace: telina, usturoiul si ridichile confera un gust suculent si texturi exotice celei mai romantice cine. Incearca aceste retete: Salata de mere cu telina, Salata mixta (nu uita ridichile si telina) cu sos de usturoi, sau Sal ...(continuare)
Cina Romantica- Magia felului principal
Cauta sa compui un fel principal care sa iti stimuleze papilele gustative, raspunzand insa si la urgentele de natura� romantica. Daca retetele tale vor include usturoi, cunoscut pentru faptul ca iti pune emotiile pe jar, cu atat mai bine! Incearca aceste retete delicioase: Paste rapide cu legume si sos de usturoi, peste cu Sos de ...(continuare)
Cina Romantica- Seara abea incepe la... desert
Pentru o singura seara, arunca orice griji la o parte si alintati-va cu un desert bogat, cremos, delicios, cu ciocolata, pentru a asigura explozia simturilor� retete cu cafea si ciocolata folosesc puterile bine-cunoscute ale acestor doua afrodisiace. Incearca astfel de deserturi la urmatoarea ta masa romantica: prajituri cu crema de ciocolat ...(continuare)
 
 
 
Noutati
Newsletter
Publicitatece se cauta

Home | Contact | Forum | Blog | Felicitari | Prieteni | Casatorie

 

http://www.leadpro.ro

search with google
Termeni si conditii de folosire ale acestui site.