Texte de dragoste
» Citate de dragoste » Link-uri
Felicitari
» Toate categoriile » Iubire » Flori » Animale » Fara tine » Valentine's Days » Martisor » 8 martie » Paste » Craciun
Horoscop
Prieteni
» Cautare avansata » Vreau si eu
PublicitateCele mai frumoase declaratii de dragoste

      Cele mai frumoase declaratii de dragoste exprima sentimentele celor care sunt indragostiti. Nu exista nici un factor de stres sau presiune deoarece acest mesaj poate fi compus in oricat timp este necesar pentru a fi unul care sa aiba impact asupra persoanei care il primeste. In afara de acest lucru este o metoda de a spune “Te iubesc” intr-un mod diferit dar care poate fi si romantic, daca acesta este scris cu rabdare si cu sinceritate.

Ganditi-va inainte de a trimite un mesaj de dor deoarece acesta nu va fi receptionat in felul in care doriti sa fie receptionat daca persoana care il citeste este ocupata. Reactiile pot fi negative si acestea vor avea impact asupra relatiei. Ora la care il trimiteti este un factor important pentru a adanci sentimente din relatie prin felicitari de dragoste.

Cele mai frumoase declaratii de dragoste


Cand vine vorba de cele mai frumoase declaratii de dragoste, fiecare din noi are preferinte diferite. Unii suntem mai timizi altii avem mai multa incredere in persoana proprie. Iar cand vine vorba de anumite declaratii de dragoste scurte,unii sunt mai sensibili, altii nu. Inainte de a apasa butonul de trimitere ganditi-va bine daca acel mesaj de dragoste pentru el sau ea se adreseaza in functie de personalitate sa.

Mesaj de dor


Compuneti un SMS intersant care sa nu fie plictisitor pentru cel sau cea care il primeste. Mesajul sa fie indeajuns de romantic incat sa exprime sentimentele, dragostea si afectiunea fata de acea persoana. Trebuie sa fie spontan si hazliu, dar poate fi si unul de tip poezioara mai expresiv. Totodata, atunci cand trimiteti cele mai frumoase declaratii de dragoste, fiti atenti la lungimea mesajului. Nici prea lung dar nici prea scurt. Un mesaj de dragoste pentru iubita sau iubit ideal ar trebui sa continta trei sau patru propozitii.

Declaratii de dragoste scurte


Probabil vreti sa faceti persoana careia ii trimiteti mesajul sa zambeasca si sa simta o parte din ceea ce simtiti si voi. Daca doriti acest lucru, o parte din romantism o puteti transpune in dragalasenie. Puteti folosi simboluri sau emoticonuri sau caractere ASCII care compun cele mai frumoase declaratii de dragoste intr-o maniera mai hazlie.

Autor:
Acest articol a acumulat: 4788 puncte
de la 1777 vizitatori
Cota:
 

Apasa pe o inimioara pentru a vota.
Participa si tu la concurs
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
d@nn@ smechera
red_98_rose@yahoo.co m
si soarele straluceste inimioara te doreste si-ti ureaza un somn usor si sa dormi cu-al tau puisor si sa ma visezi pe mn fiindca crezi ca yo's cu tn.
robotel

Nu sta in anonimat spune-ti parerea:
Nume
Opinie

email:
 
 
 
Noutati
Newsletter
Publicitatece se cauta

Home | Contact | Forum | Blog | Felicitari | Prieteni | Casatorie

 

http://www.leadpro.ro

search with google
Termeni si conditii de folosire ale acestui site.