Texte de dragoste
» Citate de dragoste » Link-uri
Felicitari
» Toate categoriile » Iubire » Flori » Animale » Fara tine » Valentine's Days » Martisor » 8 martie » Paste » Craciun
Horoscop
Prieteni
» Cautare avansata » Vreau si eu
PublicitateArta seductiei- 1. Regula celor 3 secunde
Cea mai importanta regula din toate cate vei invata, este ca n-ai voie sa EZITI mai mult de 3 secunde. Chiar daca in acel moment nu iti vine nimic in minte pentru a initia o discutie cu o fata, indiferent ce-ai face, nu incalca regula celor 3 secunde! Actioneaza in limita acestor 3 secunde, chiar daca n-ai idee cum vei continua; fii convins ca iti ...(continuare)
Arta seductiei- 2. Fii mereu natural!
Incearca sa fii cat mai relaxat, fii tu insuti, gandeste-te ca ea nu este singura fata din lume, si daca nu merge, ai tot timpul sa incerci din nou. Faptul ca esti timid, nu trebuie sa te inhibe, gandeste-te ca si fetele sunt timide, si ele pot simti la fel ca tine, doar ca uneori isi mascheaza mai bine aceste stari. Daca simti ca nu ai succes, ...(continuare)
Arta seductiei- 3. Elibereaza-te de mentalitatea:"Eu nu am nevoie sa fac favoruri fetelor pentru a le seduce"
Barbatii au in cap tot timpul prostia (ca ei nu vor sa faca favoruri**) asta, dar ea niciodata nu functioneaza. Nu se stie, dar probabil este informatie genetica, ca barbatii sa fie convinsi ca daca fac un serviciu unei fete, automat, trebuie sa urmeze din partea acesteia, o deosebita simpatie pentru ei, ba chiar iubire si de ce nu, sex. ** De fapt ...(continuare)
Arta seductiei- 4. Sa nu fii obsedat de urmatoarea intalnire pe care o voi avea
- Cu cat te gandesti mai mult la urmatoarea intalnire, la ce vei face si ce vei spune cand o vei intalni, cu atat sansele tale de a rata intalnirea sunt mai mari. Este in natura umana ca actiunile tale, tonul vocii tale la urmatoarea intalnire, sa-ti reflecte obsesia. - "Echipamentul de depistare al disperarii" cu care o fata este dotata nativ, o ...(continuare)
Arta seductiei- 5. Ai incredere in tine si incepe prin a te apropia de respectiva fata
Incearca sa te apropii de ea imediat ce o vezi si spune-i: " Buna, esti cumva fata pe care ar fi grozav sa o pot cunoaste ?" Daca raspunde da, atunci continua: " De ce?" Focalizeaza discutia pe ceea ce ea ti-ar putea oferi. Poarta discutia intr-un mod cat mai natural, cu o nota de caldura in voce. Daca n-ai curajul sa porti o discutie de ganul ...(continuare)
Arta seductiei- 6. Ghiceste-le viitorul in palma - mai ales la prima intalnire, fetele vor fi incantate
La prima intalnire, unul din subiectele pe care il poti aborda este cel legat de predictii - succes garantat - fetele se dau in vant dupa genul de teme: " sa vedem ce-ti rezerva viitorul?"; o poti intreba deci: "Ce parere ai despre metafizica? Crezi in astrologie? Crezi in ghicitul viitorului in cartile de tarot? Ce parere ai? Crezi ca este pierder ...(continuare)
Arta seductiei- 7. Ea este insotita de un prieten - sau un grup de prieteni? Cum sa o abordezi? ...sau, cum sa depasesti obstacolele
Ea este tinta. Prietenul ei este obstacolul. Si acest "ostacol" va deveni nervos cand tu intri in vorba cu "tinta". Cand se va simtii ignorata, "tinta" va deveni din ce in ce mai nervoasa, si in final va actiona, bagandu-se intre tine si "obstacol" cu vorbe de genul: "trebuie sa plecam acasa (sau in alta parte)", sau " vino sa-ti arat ceva" etc. Da ...(continuare)
Arta seductiei- 9.Barbatul Seducator... Romantic ...
Acesti barbati stiu cum sa faca placere fetelor, sa le indeplineasca dorintele, uneori inainte ca acestea sa fi fost exprimate...(aceasta nu inseamna ca se comporta ca niste catei docili care se lasa condusi - fetelor nu le plac in general, acesti baieti). Oricine, dar absolut oricine are o necesitate, iar tu trebuie sa stii sa i-o implinesti. ...(continuare)
Arta seductiei- 10. Are importanta felul in care arat ?
Da, dar nici pe departe atat de mult pe cat ai crede. Barbatii apreciaza fetele la prima privire, dupa felul in care arata - fata, coafura, ochii, ... ok-ok, stim, multi dintre voi ar dori sa incepem lista enumerarilor cu alte parti ale trupului. Oricum, mai mult decat orice, este vorba de motivele care ne fac sa intoarcem capul dupa ele sau din co ...(continuare)
 
 
 
Noutati
Newsletter
Publicitatece se cauta

Home | Contact | Forum | Blog | Felicitari | Prieteni | Casatorie

 

http://www.leadpro.ro

search with google
Termeni si conditii de folosire ale acestui site.